WEEKEND IN MILAN 19/06/2019




Milano este cel mai important oraş din nordul Italiei, o metropolă plină de eleganţă şi de istorie, ce se bucură de nenumărate clădiri impresionante, aparţinând diferitor stiluri: de la palate neoclasice specific milaneze, la clădiri de birouri ultra moderne. Considerat in repetate randuri capitala modei a lumii, Milano este unul dintre orasele europene cel mai des vizitate. Acest lucru nu este de mirare, dat fiind faptul ca se pot intalni de toate: arta, opera, sport, mancare, locuri grozave de shopping si nu in ultimul rand, aventura. Exista cateva atractii turistice care pot vazute in capitala Lombardiei, in special: Castelul Sforza, Domul din Milano, Teatro alla Scala, Galleria Vittorio Emanuele al II-lea, Parcul Sempione, Palatul Regal din Milano dar si altele. De asemenea Milano va ofera o multitudine de variante pentru a va petrece timpul liber: este un oras pentru toate varstele si pentru toate gusturile: cultura, istorie, shopping, concerte, viata de noapte. Va propunem un city break de weekend in capitala modei, numai bun pentru o runda de shopping!

 

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate obiective turistice: Domul din Milano - Domul din Milano, în italiană Duomo di Santa Maria Nascente, este catedrala Arhiepiscopiei Romano-Catolice de Milano

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Milano, ruta Bucuresti-Milano in perioada 15-17 noiembrie 2019:

 

 

Oferte de cazare: ♦♦ Hotel Principe Di Savoia ♦♦  Melia Milano​ ♦♦  The Westin Palace​ ♦♦  si  ♦♦ Armani Hotel Milano​ ♦♦  in conditii optime de cazare, la pret excelent !

 

 

 

بحث سريع
الفئات والمشاركات
Holidays 325
City breaks 276
المشاركات الشائعة

احصل على تطبيق الجوال!

لدينا التطبيق لديه كل احتياجاتك الحجز غطت: قنوات الدفع الآمنة، سهلة عملية الحجز من 4 خطوات، وتصميمات المستخدم أنيق ما أكثر يمكن أن تسأل عنه؟