4 DAYS IN ALGHERO 01/02/2019




Sardinia - insula Paradis, este considerata la ora actuala o destinatie exotica, de lux si se deosebeste de multe alte atractii turistice contemporane prin multitudinea elementelor de atractie si bogatia sa turistica. Recunoscuta de sute de ani ca fiind una dintre cele mai frumoase insule ale Mediteranei, Sardinia are cateva puncte forte: istoria care determina si o bogatie culturala impresionanta, peisajele absolut sublime, dezvoltarea turistica performanta si specificul traditional care se manifesta prin practicarea unui agroturism modern, capabil sa satisfaca orice pretentie.Pe langa aceste atuuri, aceasta insula a Italiei este locul perfect pentru practicarea sporturilor acvatice, a alpinismului sau a activitatilor de explorare. In mai putine cuvinte, Sardinia este o destinatie perfecta pentru initiati, pentru turistii care simt ca pot cuprinde in vacanta lor mai mult decat in mod obisnuit. A doua insula ca marime a Mediteranei este cu siguranta una dintre cele mai exotice, fascinante dar si bogate atractii turistice ale batranului continent. Asa ca daca inca nu v-ati hotarat ce parte a lumii veti vizita in perioada urmatoare , puteti vizita cu incredere Alghero !

Informatii despre zboruri: destinatia Alghero, ruta Bucuresti-Alghero in perioadele 04-07, 11-14 si 14-18 aprilie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ♦♦ Villa Las Tronas Hotel & Spa  ♦  Catalunya Hotel Alghero​  ♦  El Faro Hotel ♦♦  si  ♦  Rina Hotel Alghero​ ♦  in perioada urmatoare:

► La o anumita perioada de timp preturile se pot modifica.Cel mai indicat ar fi sa cautati dumneavoastra ofertele in sectiunea Hotels.

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?