AN UNFORGETTABLE WEEK IN TENERIFE 15/05/2019




Insula Tenerife este cea mai mare si cea mai inalta dintre Insulele Canare fiind numita si "Insula Primaverii Vesnice", deoarece temperaturile aici nu coboara sub 20°C si nu depasesc 30°C. Putem spune ca insula se aseamana cu o piramida colosala inconjurata de plaje de o frumusete deosebita.In centrul insulei se intalneste El Teide, masivul muntos cel mai inalt din Spania, cu inaltimea de 3.718 m.Privelistea de pe acest munte intr-una din zilele insorite, este uimitoare: culorile variate ale rocilor vulcanice sunt vazute foarte clar de aici: ocru si ruginiu, negru si bej, de fapt aproape orice culoare pe care v-o puteti imagina.Tenerife e la fel de diversa din punctul de vedere al climei si al reliefului ca alte tari mult mai mari, iar capitala insulei este orasul Santa Cruz de Tenerife. Insula este una dintre putinele destinatii europene unde se poate face plaja tot anul. Cele mai apreciate statiuni sunt: Playa de las Americas, Los Cristianos si Costa Adeje situate in sudul insulei, Puerto de la Cruz in nord si Las Caletillas in est. In aceasta dimineata va propunem o vacanta in Tenerife, cu un buget echilibrat !

 

 

 

 

 

Una dintre atractiile turistice principale: Playa de las Américas -  Stațiuni de coastă cunoscute pentru cluburile de noapte zgomotoase și pentru plajele cu sporturi nautice.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Tenerife, ruta Bucuresti-Tenerife in perioada 27 mai - 03 iunie 2019:

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 27 mai - 03 iunie 2019 (Tenerife si Santa Cruz de Tenerife): ♦♦ GF Gran Costa Adeje ♦♦  Hotel Jardines de Nivaria​ ♦♦  Iberostar Grand Hotel Mencey​ ♦♦  si  ♦♦ Silken Atlantida Santa Cruz ♦♦  cu servicii complete de cazare, la pret rezonabil !

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?