CHEAP FLIGHTS TO MIAMI 16/04/2019




Miami este un oras plin de emotie, culoare si texturi. Este o metropola infloritoare, numita „Casablanca americii”, „Orasul Magic” si mai recent, „America Mileniului”. Aceste apelative surprind aspectul care il face diferit de alte orase Americane – identitatea sa de oras cu adevarat pluricultural. Este o poarta spre America centrala si de sud si al treilea cel mai popular oras pentru vizitatorii internationali (dupa Los Angeles si New York). Mare parte din farmecul zonei se datoreaza cartierelor diverse, care se intind de la zgarie-norii din centrul orasului pana la modernul cartier South Beach din Miami Beach. Cu toate astea, orasul este unul dintre cele mai moderne din America, al doilea cel mai mare din Florida, dupa Jacksonville, insa cel mai incitant, exotic si mai cosmopolit. Pe lista celor mai cunoscute obiective turistice se afla: Bayside Marketplace, Vizcaya Museum & Gardens, Miami Seaquarium, Lincoln Road Mall si Crandon Park. Am gasit pentru dumneavoastra cateva zboruri ietine catre Miami: Austrian Airlines si United Airlines vin cu preturi foarte bune pentru zborurile catre Miami, de la 420 euro, dus-intors. Zborurile sunt disponibile in perioada septembrie 2019.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Bayside Marketplace - un centru comercial mare la malul apei cu magazine renumite, cantine și restaurante.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Miami, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti in perioadele 03-12, 10-18, 17-27 si 19-29 septembrie 2019:

 

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate (03-12 septembrie): ♦♦ Mandarin Oriental Miami ♦♦  Four Seasons Hotel Miami​ ♦♦  InterContinental Miami​ ♦♦  Hilton Miami Airport Blue Lagoon​ ♦♦  Kimpton EPIC Hotel​ ♦♦  si  ♦♦ Miami Marriott Biscayne Bay​ ♦♦  in conditii excelente.

► Va recomandam sa consultati sectiunea Hotels si sa va informati cu privire la posibilitatea inchirierii unei masini.

 

 

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?