CITY BREAK IN STUTTGART 06/02/2019




Stuttgart este capitala landului german Baden-Württemberg.Orasul este unul din cele mai importante din Germania la capitolul viticultura, avand o traditie de secole si aflandu-se in centrul uneia din cele 13 regiuni de viticultura oficiale ale Germaniei.Printre cele mai des vizitate obiective turistice se regasesc: Mercedes-Benz Museum, Porsche Museum, Ludwigsburg Residential Palace​, Fernsehturm Stuttgart​  si Old Castle.Pentru cei care prefera linistea si relaxarea exista parcuri vaste. Podgoriile orasului te rasfata si ele cu vinuri care nu doar ca sunt populare, dar au si un muzeu dedicat lor. Gradina zoologica Wilhelma din Stuttgart-Cannstadt este una dintre cele mai frumoase gradini zoologice si botanice combinate din Europa, aceasta a fost construita intre 1843-1853, in stil maur, cuprinzand peste 8000 de animale si numeroase plante rare.

Informatii despre zbor: destinatia Stuttgart, ruta Bucuresti-Stuttgart in perioada 02-05 aprilie 2019:

Informatii cu privire la unitatile de cazare: ♦♦ Steigenberger Graf Zeppelin ♦ Althoff Hotel am Schlossgarten​ ♦  Le Meridien Stuttgart​ ♦  si ♦ Park Inn by Radisson Stuttgart ♦ 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?