EXTENDED WEEKEND IN MALTA 25/03/2019




Malta este o tara insulara sud-europeana cu capitala la Valletta, fiind una dintre cele mai spectaculoase insule europene, o destinatie de top pentru intreaga familie.Aici totul este aproape, neasteptat si foarte accesibil, dar insulele malteze sunt mai mult decat un muzeu in aer liber. Grupul de insule emana o placere aproape palpabila: puterea lor de atractie consta intr-un amestec, unic in felul sau, intre vechi si nou si in felul in care aici istoria acompaniaza prezentul.Plajele sau golfurile apar la tot pasul, iar multe dintre acestea păstrează relieful stâncos, cu pietre ascuţite, acoperite cu alge şi înnegrite de valurile necontenite ale mării sărate. Există şi zone cu plaje cu nisip fin, cel mai adesea înţesate de turişti, precum şi plaje artificiale, una dintre acestea fiind cea din Saint Julian, amenajată cu nisip adus din Iordania. În peregrinările prin Malta, orasul-capitala Valletta , înscrisă pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO, merită o atenţie deosebită. Este un oraş plin de istorie, cu palate, fortăreţe, catedrale şi hanuri ridicate în perioada în care insula s-a aflat sub administrarea Cavalerilor Ioaniţi.Aceasta impresionează prin arhitectura barocă -  Palatul Maeştrilor, Catedrala Sfântului Ioan sau Grădinile Barrakka , dar şi prin străzile înguste, străjuite de clădiri din piatră gălbuie, care duc cu gândul la un labirint. In cateva cuvinte, Malta este in ultima perioada, o destinație turistică populară, cu o climă caldă, numeroase zone de agrement și monumente arhitecturale și istorice, care ofera o fascinatie deosebita oricarui vizitator. Am gasit pentru dumneavoastra doua zboruri directe operate de Wizz Air, la pret atractiv !

 

 

 

Una dintre principalele atractii turistice: Catedrala Sf. Ioan Saint John's Co Cathedral Valletta - un lăcaș de cult minuțios decorat, finalizat în 1578, plin de marmură și opere realizate de maeștri europeni.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Malta, cu plecare din: Bucuresti, in perioada 03-10 aprilie  si  Cluj, in perioada 12-19 mai 2019:

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare: ★★ Hotel Phoenicia Malta ★  Corinthia Palace Hotel & Spa​ ★  Corinthia Hotel St Georges Bay ★   Maritim Antonine Hotel & Spa​ ★   si   ★ Db San Antonio Hotel + Spa​ ★★  in perioada 03-10 aprilie:

► Va recomandam sa urmariti ofertele de cazare  in sectiunea Hotels deoarece pot aparea mici diferente de pret in functie de perioada.

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?