HOLIDAY IN CAIRO 17/02/2019




Orasul-capitala Cairo este cunoscut sub numele de "Mama lumii" sau "Orasul victoriei". Printre cele mai frecventate obiective turistice sunt: Giza Necropolis, Egyptian Museum, Cairo Tower si Pyramid of Djoser. Ceea ce fascineaza in mod deosebit este amestecul de nou si vechi, de la perioada antica, la cea medievala si terminand cu cea moderna, de la oamenii de afaceri in costume, la localnici imbracati in costume traditionale. Cladirile sale istorice sunt ascunse privirii de cartiere aglomerate. Dar cu toate acestea este o destinatie turistica ce nu lasa loc vreunui dubiu in privinta alegerii ! Tarom va relua din aprilie cursele directe catre Cairo, cu doua zboruri pe saptamana, miercurea si duminica. Astazi iti propunem o vacanta de o saptamana in Egipt pentru a putea descoperi, macar o bucata din aceasta tara minunata.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Cairo, ruta Bucuresti-Cairo in perioadele 08-15, 22-29 mai si 12-19 iunie 2019:

► Puteti consulta zborurile in sectiunea Flights.

Oferte de cazare: ♦♦  Ramses Hilton Hotel & Casino  ♦  Sofitel Cairo Nile El Gezirah ♦  Fairmont Nile City  ♦  Conrad Cairo​  ♦ si  ♦  Intercontinental Cairo Citystars​  ♦

Va recomandam sa urmariti preturile ofertelor de cazare accesand sectiunea Hotels.

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?