HOLIDAY IN GENEVA 03/04/2019
Geneva este un oras elvetian situat in extremitatea vestica a tarii, capitala a cantonului cu acelasi nume. Aflat in partea romanda a tarii, orasul este asezat pe malul lacului Leman, pe cele doua maluri ale Rhonului, incadrat de munti, pe care ii imparte cu Franta: Les Voirons, Le Saleve, Le Mont de Sion, Le Vuache si masivul Jura. Micul port de pe malul lacului Leman ofera vizitatorilor una dintre cele mai frumoase imagini ale Genevei: jetul de apa, cheiurile inflorite, parcurile cu exemplare rare ale florei sau fauna acvatica.Tot aici veti fi intampinati de o multime foarte galagioasa formata din lebede, rate si pescarusi, care abia asteapta sa va ciuguleasca din palma. De aceea, daca planuiti o plimbare pe malul lacului este bine sa va aprovizionati corespunzator. Geneva este un oras cosmopolitan, cu o lume de sine statatoare, o lume pentru oricine, diferita de restul Elvetiei. Conform unui studiu publicat de compania de consultanta americana Mercer Human Resource Consulting, Geneva ocupa primul loc (la egalitate cu Zürich) in lista oraselor cu cea mai buna calitate a vietii. Obiective turistice impresionante: Jet d'Eau, St Pierre Cathedral, L'horloge fleurie, Palatul Națiunilor, Jardin Anglais si Bains des Pâquis. Daca alegeti sa va organizati o vacanta in aceasta destinatie, va recomandam sa va informati cu referire la mijloacele de transport disponibile si pretul acestora.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Jet d'Eau -  o fântână emblematică, luminată noaptea, ce proiectează 140 m în aer o jumătate de metru cub de apă pe secundă.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Geneva, ruta Bucuresti Geneva in perioada 22-29 iunie 2019:

 

Am ales cele mai atractive hoteluri din aceasta perioada: ★★ InterContinental Geneva ★★  President Wilson - A Luxury Collection Hotel​ ★★  Royal Manotel​ ★★  Warwick Geneva​ ★★  si  ★★ Crowne Plaza Geneva ★★  

 

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?