SPRING CITY BREAK IN MILAN 05/03/2019




Capitala modei este intotdeauna la indemana pentru un city break de primavara ! Milano este cel mai important oraş din nordul Italiei, o metropolă plină de eleganţă şi de istorie, ce se bucură de nenumărate clădiri impresionante, aparţinând diferitor stiluri: de la palate neoclasice specific milaneze, la clădiri de birouri ultra moderne.Considerat in repetate randuri capitala modei a lumii, Milano este unul dintre orasele europene cel mai des vizitate. Acest lucru nu este de mirare, dat fiind faptul ca se pot intalni de toate: arta, opera, sport, mancare, locuri grozave de shopping si nu in ultimul rand, aventura. Exista cateva atractii turistice care pot vazute in capitala Lombardiei, in special: Duomo di MilanoThe Last SupperGalleria Vittorio Emanuele IITeatro alla Scala, dar si altele asemenea.Daca alegeti sa vizitati intr-un timp scurt o mare parte din obiectivele turistice, sa aveti certitudinea ca veti ramane fascinati.

 

 

Am gasit doua zboruri operate de compania Ryanair, pe ruta Bucuresti-Milano in perioadele 06-09 aprilie si 24-27 mai 2019:

 

 

 

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ★★ The Square Milano Duomo ★★  Maison Milano UNA Esperienze​ ★★  Brunelleschi Hotel​ ★★  Uptown Palace Milan ★★  si  ★★ NH Collection Milano President ★★  in perioada 06-09 aprilie:

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?