SPRING HOLIDAY IN BEIRUT 12/02/2019




Beirut este capitala Libanului si are populaţie de aproximativ 2,1 milioane de persoane în zona metropolitană. Orasul este construit pe un mare promontoriu stancos în estul Mediteranei. Acesta este de departe cel mai mare oraş din Liban. Datorită dimensiunilor mici a Libanului, capitala a avut întotdeauna statutul de singurul oraş cosmopolit din ţară, şi încă de la independenţa, a fost centru comercial şi financiar al tarii.Beirut are multe de oferit turistilor, iar principalele obiective turistice sunt: National Museum of Beirut, Sursock Museum, Mohammad Al-Amin Mosque, Martyrs' Square si Raouche Rocks.De asemenea dieta mediteraneană este una dintre cele mai sanatoase din lume. Bucataria Libaneza, în special, se bucură de o reputaţie mondială pentru bogăţia şi varietatea ei.Este un amestec bogat de diverse produse şi ingrediente provenind din diverse regiuni libaneze. Ulei de masline, ierburi, condimente, fructe si legume proaspete sunt frecvent utilizate, precum şi produse lactate, cereale, peşte şi diferite tipuri de carne. O vizita la Beirut nu este completa decat daca încercaţi cel puţin o data tradiţionala Mezze (Meza), o varietate culinara din treizeci de mâncăruri calde şi reci. Un Mezze tipic poate consta din salate, cum ar fi Tabboule şi Fattouch, împreună cu caviars: Hommos şi Moutabal, iar unele, cum ar fi chiftelele Sambousseks, pâinea libaneză care este esenţială.Asadar daca v-am dus gandul departe la mancarea traditionala, numai pierdeti timpul, acum este momentul sa va organizati o vacanta in Liban ! 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Beirut, ruta Bucuresti-Beirut in perioadele 01-08, 10-17 si 17-24 martie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare.La hotelurile: ♦♦ Radisson Blu Martinez Hotel Beirut ♦  InterContinental Phoenicia Beirut ♦  Four Seasons Hotel Beirut​ ♦  Le Vendome InterContinental Beirut​ ♦  si ♦ Lancaster Plaza Hotel​ ♦

 

 

 

 

 

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?