3 DAYS IN MADRID 26/05/2019




Madrid nu este doar capitala tării, ci si capitala provinciei si a comunitătii autonome Madrid.Principala poarta de acces in Madrid este aerportul international Madrid-Barajas situat la 13 km nord est de oras.Acest aeroport care deserveste capitala este cel mai mare din Spania.Orasul-capitala este plin de contraste, aici fiind locul unde caracterul de oras istoric se imbina perfect cu arhitectura moderna.In ciuda populatiei mari, nu este foarte aglomerat datorita retelei metroului madrilen, una dintre cele mai extinse retele de metrou din lume si cu un ritm de dezvoltare accelerat. In Madrid exista o oferta foarte bogata de hoteluri si posibilitati de cazare pentru turistii cu standarde dintre cele mai variate.Astazi va propunem un city break ieftin in Madrid, floare din ce in ce mai rara in ultimul timp, asa ca va sfatuim sa profitati de pretul acesta: aproximativ 132 euro/persoana pentru zbor low cost Ryanair si 3 nopti de cazare in oras !

 

 

 

 

 

 

Un obiectiv turistic impresionant si simbol al orasului: Muzeul Prado -  un muzeu (și o galerie de artă) amplasat în Madrid. Cuprinde una dintre cele mai interesante colecții de artă europeană, din secolul al XIV-lea și până la începutul secolului al XIX-lea.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Madrid, ruta Bucuresti-Madrid in perioada 25-28 noiembrie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Hotel Puerta America ♦♦   Eurostars Madrid Tower​ ♦♦  Hotel Maydrit​ ♦♦  Hotel Nuevo Boston​ ♦♦  si  ♦♦ Exe Plaza Hotel​ ♦♦  in perioada 25-28 noiembrie:

 

 

 

 

 

 

Búsqueda rápida
Categorías y publicaciones
Holidays 325
City breaks 276

¡Obtenga la aplicación para móviles!

Nuestra aplicación tiene todas sus necesidades de reserva cubiertas: canales de pago seguros, proceso de reserva en 4 pasos y diseños de usuario elegantes ¿Qué más se puede pedir?