CHEAP ALL NIPPON AIRWAYS FLIGHTS, TOKYO 30/04/2019
Tokyo este capitala Japoniei si una dintre cele mai dens populate metropole din lume.Orașul se situează în partea de mijloc a insulei principale a arhipelagului japonez, Honshu. Aici se află sediul Guvernului Japoniei și reședința împăratului. Tot numele Tokyo este dat și uneia dintre cele 47 de prefecturi ale Japoniei, cuprinzând orașul Tokyo, câteva zone învecinate și o serie de insule de la sudul orașului. De putin timp avem o serie de zboruri ieftine catre Tokyo (Japonia) operate de All Nippon Airways​. Zbourile sunt disponibile in perioada mai – iulie 2019 si au bagaj de cala inclus.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Tokyo Skytree -  un turn de observație și comunicații în Sumida, Tokyo. A devenit cea mai înaltă structură artificială din Japonia în 2010, atingând înălțimea sa maximă de 634 m, în martie 2011

.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Tokyo, ruta Bucuresti-Tokyo in perioadele 12-22 mai, 09-22 si 18-27 iunie 2019:

► Alte perioade: 13-23 mai si 10-20 iunie 2019.

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Hilton Tokyo Odaiba ♦♦  Cerulean Tower Tokyu Hotel​ ♦♦  ANA InterContinental Tokyo​ ♦♦  The Capitol Hotel Tokyu​ ♦♦  si  ♦♦ InterContinental Tokyo Bay​ ♦♦  in perioada 09-22 iunie:

► Va recomandam sa va faceti rezervare din timp si sa consultati si ofertele unitatilor de cazare de 4 stele.

 

 

 

 

Búsqueda rápida
Categorías y publicaciones
Holidays 325
City breaks 276

¡Obtenga la aplicación para móviles!

Nuestra aplicación tiene todas sus necesidades de reserva cubiertas: canales de pago seguros, proceso de reserva en 4 pasos y diseños de usuario elegantes ¿Qué más se puede pedir?