CHEAP FLIGHTS TO CAIRO, EGYPT 02/02/2019




Orasul-capitala Cairo este cunoscut sub numele de "Mama lumii" sau "Orasul victoriei". Printre cele mai frecventate obiective turistice sunt: Giza Necropolis, Egyptian Museum, Cairo Tower si Pyramid of Djoser. Ceea ce fascineaza in mod deosebit este amestecul de nou si vechi, de la perioada antica, la cea medievala si terminand cu cea moderna, de la oamenii de afaceri in costume, la localnici imbracati in costume traditionale. Cladirile sale istorice sunt ascunse privirii de cartiere aglomerate. Dar cu toate acestea este o destinatie turistica ce nu lasa loc vreunui dubiu in privinta alegerii !

Informatii despre zboruri: destinatia Cairo, in perioadele 03-10, 14-21 aprilie, 15-22 mai si 09-16 iunie 2019:

Informatii despre ofertele de cazare: ♦♦ Sofitel Cairo Nile El Gezirah  ♦ Four Seasons Hotel Cairo At Nile Plaza​  ♦  Fairmont Cairo Nile City ♦  si  ♦ Safir Hotel Cairo ♦ 

Va recomandam sa consultati optional si alte oferte de cazare deoarece in aceste perioade unitatile de cazare de 4* au cele mai mari reduceri de pret si ofera servicii excelente !

Búsqueda rápida
Categorías y publicaciones
Holidays 325
City breaks 276

¡Obtenga la aplicación para móviles!

Nuestra aplicación tiene todas sus necesidades de reserva cubiertas: canales de pago seguros, proceso de reserva en 4 pasos y diseños de usuario elegantes ¿Qué más se puede pedir?