EXTENDED WEEKEND IN VIENNA 03/05/2019




Viena, capitala Austriei si provincie federala, este situata in nord-estul tarii pe malurile Dunarii si este inconjurata de frumusetile naturale ale regiunii Wachau si de padurile vieneze (Wiener Wald), supranumite si "Plamanii Vienei". Avand numeroase spatii verzi si parcuri frumos amenajate, Viena este un oras foarte agreabil.Este numita si capitala culturala a Europei, este o metropola cu un farmec aparte, ce se bucura de o infrastructura deosebita, fiind in acelasi timp un oras sigur si foarte curat. Pe langa monumente si latura sa plina de istorie, orasul ofera turistilor peisaje unice montane si o plenitudine de atractii culturale: teatru clasic sau modern, opera sau opereta, film sau festivale de dans, expozitii si concerte. In aceasta dimineata ne intoarcem in Viena pentru un weekend prelungit. Aproximativ 115 euro/persoana vor costa zborul dus-intors cu Wizz Air si cele 3 nopti de cazare! Perioade disponibile din mai pana in august din Cluj !

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Muzeul de Istorie a Artei din Viena - un muzeu de Istorie a Artei din Viena care a fost înființat la scurt timp după campaniile militare conduse de Napoleon în Europa.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Viena, ruta Cluj-Viena in perioadele 25-28 mai, 15-18 iunie si 13-16 iulie 2019:

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Steigenberger Hotel Herrenhof ♦♦  Vienna Marriott Hotel​ ♦♦  Palais Hansen Kempinski Vienna​ ♦♦  Hotel Sacher Wien​ ♦♦   si  ♦♦ Hotel Royal Vienna​ ♦♦  in perioada 25-28 mai:

 

 

 

 

Búsqueda rápida
Categorías y publicaciones
Holidays 325
City breaks 276

¡Obtenga la aplicación para móviles!

Nuestra aplicación tiene todas sus necesidades de reserva cubiertas: canales de pago seguros, proceso de reserva en 4 pasos y diseños de usuario elegantes ¿Qué más se puede pedir?