HOLIDAY IN LISBON 27/01/2019




Lisabona: orasul celor sapte coline. Lisabona, capitala Portugaliei, este un oras fascinant, amestec de traditie si ritmul trepidant al vietii cotidiene, de arhitectura clasica si edificii moderne. Este una dintre cele mai frumoase capitale europene datorita atmosferei, obiectivelor turistice, vietii culturale si diversitatii dar si a preturilor accesibile.Orasul se intinde pe sapte dealuri joase, langa Rio Tejo, cea mai interesanta parte fiind cartierul vechi, un adevarat muzeu in aer liber.In ultimii ani, s-a observat faptul ca principalele obiective turistice vizitate sunt: Belém Tower, Jerónimos Monastery​, Castelo de S. Jorge​, Praça do Comércio​, Oceanário de Lisboa.Am gasit doua oferte de zbor pentru dumneavoastra pe ruta Bucuresti-Lisabona, la preturi atractive !

Informatii despre zboruri: destinatia Lisabona, in perioadele 20-27 februarie si 18-26 martie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare, la hotelurile: ♦♦ Corinthia Hotel Lisbon  ♦  EPIC SANA Lisboa Hotel​  ♦  Real Palacio ♦♦  si   ♦ InterContinental Lisbon ♦ in perioada vacantei:

► Puteti urmari preturile indeaproape pentru a nu aparea mici diferente de preturi.De asemenea va recomandam sa consultati si alte oferte de cazare precum: ♦ TRYP Lisboa Aeroporto Hotel , Radisson Blu Hotel Lisbon​  si  HF Fenix Lisboa​ ♦.

 

Búsqueda rápida
Categorías y publicaciones
Holidays 325
City breaks 276

¡Obtenga la aplicación para móviles!

Nuestra aplicación tiene todas sus necesidades de reserva cubiertas: canales de pago seguros, proceso de reserva en 4 pasos y diseños de usuario elegantes ¿Qué más se puede pedir?