HOLIDAY IN THAILAND 14/05/2019
Qatar Airways are promotie la zborurile Bucuresti-Phuket pana pe 15 mai 2019. Perioada de calatorie cuprinde tot sezonul uscat (noiembrie-martie), zborurile au o escala in Doha si bagaj de cala inclus, iar cazarile sunt pentru toate buzunarele, de la hoteluri de 4 stele pana la hoteluri de 5 stele, in zona Patong.Preturi promotionale se gasesc inclusiv pentru perioada Craciunului si a Revelionului. Printre cele mai impresionante atractii turistice: Plaja Karon, Phuket FantaSea, Big Buddha, Wat Chalong, Sirinat National Park, Promthep Cape si Karon View Point. Ar fi indicat sa va planificati vacanta din timp si sa va faceti rezervarile incepand de astazi.

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Phuket FantaSea  -  un parc tematic cultural cu spectacole complexe cu elefanți, bufet, expoziție de animale și magazine.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Phuket, ruta Bucuresti-Phuket in perioadele 05-16, 10-23 decembrie 2019 si 12-24 ianuarie 2020:

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Kalima Resort and Spa ★★  Grand Mercure Phuket Patong​ ★★  B-Lay Tong Beach Resort​ ★★  Novotel Phuket Vintage Park Resort​ ★★  si  ★★ X2 Vibe Phuket Patong Hotel​ ★★  in perioada 05-16 decembrie 2019:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Búsqueda rápida
Categorías y publicaciones
Holidays 325
City breaks 276

¡Obtenga la aplicación para móviles!

Nuestra aplicación tiene todas sus necesidades de reserva cubiertas: canales de pago seguros, proceso de reserva en 4 pasos y diseños de usuario elegantes ¿Qué más se puede pedir?