HUGH JACKMAN IN BERLIN 05/03/2019




Berlin este un oras-stat, capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori.Este un oras cu multe obiective turistice ce sunt vizitate zilnic de foarte multi localnici si turisti.Nu are doar un centru in care sa fie concentrate toate atractiile turistice ci acestea sunt raspandite.Un adevarat centrul istoric al Berlinului ar putea fi in partea de est a orasului. Printre cele mai frecventate obiective turistice se afla: Reichstag Building, Alexander Platz si Museum Island. Probabil obiectivul turistic cel mai emblematic este Poarta Brandenburg, locul unde s-au desfasurat toate manifestarile de dupa caderea zidului Berlinului din 1989. Astazi am aflat de un nou concert care se va desfasura la Berlin in perioada urmatoare. Hugh Jackman s-a remarcat prin lungmetraje precum „Logan” si „X-Men”, dar si prin musical-uri ca „Les Misérables” pentru care a si fost nominalizat la Oscar. Actorul a anuntat ca urmeaza sa porneasca anul acesta in primul sau turneu mondial, intitulat „The Man. The Music. The Show”. Artistul australian va interpreta, printre altele, piese din The Greatest Showman, Les Misérables si din spectacolele sale de pe Broadway. Turneul va debuta in Europa, cu un prim spectacol in Hamburg, pe 13 mai. Vor urma Olanda, Elvetia, Franta si Marea Britanie, iar pe 18 iunie Jackman, orchestra si intreg ansamblul de cantareti si dansatori se vor muta pe continentul american, o ultima reprezentatie urmand sa se desfasoare pe 20 iulie, la Hollywood. Urmeaza apoi Australia si Noua Zeelanda. Noi va recomand sa il ascultati la Berlin pe 14 mai, pe Mercedes-Benz Arena si sa petreceti cateva zile in capitala Germaniei. Biletele pentru concert variaza intre 80 € si 340 €. 

 

 

Am gasit pentru dumneavoastra un zbor operat de compania low-cost Ryanair din Bucuresti in perioada 13-15 mai:

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare: ★★ Radisson Blu Hotel Berlin ★ Melia Berlin​  ★ Hilton Berlin​  Eurostars Berlin  ★ The Westin Grand Berlin ★  si  ★ Hotel Adlon Kempinski​  ★★  in perioada 13-15 mai:

 

Búsqueda rápida
Categorías y publicaciones
Holidays 325
City breaks 276

¡Obtenga la aplicación para móviles!

Nuestra aplicación tiene todas sus necesidades de reserva cubiertas: canales de pago seguros, proceso de reserva en 4 pasos y diseños de usuario elegantes ¿Qué más se puede pedir?