LONDON IN NOVEMBER 19/07/2019




Londra este capitala Marii Britanii, fiind unul dintre cele mai vizitate orase din lume si una din cele patru mari capitale ale modei, alaturi de Paris, Milano si New York. Cateva din locurile care trebuie sa le vizitati in mod special daca va aflati in Londra ar fi: Palatul Buckingham care este resedinta familei regale si locul unde regina Elisabeta rezideaza.Palatul este asezat vizavi de strada Pall-Mall si monumentului Regina Victoria.Catedrala Saint Paul care este resedinta bisofului de Londra si centrul spiritual al orasului.The Palace Of Westminster este una dintre cele mai cunoscute constructii din lume.Palatul Buckingham este reședința principală din Londra a monarhilor britanici. Sunt foarte multe atractii turistice tocmai de aceea este indicat sa va informati inainte, avand ca scop vizitarea mai multor obiective intr-un timp scurt. Astazi va oferim o noua ocazie foarte buna sa vizitati capitala Regatului Unit in perioada urmatoare, planificand o vacanta pentru intreaga familie ! Am gasit de curand un zbor disponibil din Bucuresti, operat de compania Ryanair la pret rezonabil !

 

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Big Ben -  cel mai mare ceas cu clopot și patru fețe, și al treilea turn cu ceas ca înălțime din lume.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Londra, ruta Bucuresti-Londra in perioada 23-26 noiembrie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Sofitel London Heathrow ♦♦  The May Fair A Radisson Collection Hotel​ ♦♦  The Langham London​ ♦♦  Kimpton Fitzroy London ♦♦   si   ♦♦ London Marriott Hotel West India Quay​ ♦♦  la pret EXCELENT !

 

 

 

 

Búsqueda rápida
Categorías y publicaciones
Holidays 325
City breaks 276

¡Obtenga la aplicación para móviles!

Nuestra aplicación tiene todas sus necesidades de reserva cubiertas: canales de pago seguros, proceso de reserva en 4 pasos y diseños de usuario elegantes ¿Qué más se puede pedir?