SPRING CITY BREAK IN ZÜRICH 15/03/2019




Zurich reprezinta centrul financiar al lumii, dar si centrul comercial si industrial.Este un paradis al cumparaturilor si al culturii. Orasul Vechi se intinde pe ambele maluri ale raului Limmat, care curge de la lac, ruleaza la inceput spre nord si apoi se transforma treptat intr-o curba spre vest. Limitele orasului vechi sunt usor de recunoscut catre canalul Schanzengraben. Incursiunea in Zurich se porneste din impunatoarea gara feroviara principala, a carei inaugurare in 1884 starnea un adevarat entuziasm in presa vremii. Aspectul ei salubru dainuie si azi, iar gara, ramane o impresionanta opera arhitecturala. Din apropiere, porneste lunga si animata artera comerciala care taie orasul in doua, un fel de “Champs Elysees” al Zurich-ului, un stralucitor lant de magazine luxoase si banci, cu strazi laterale care va duc fie in dreapta, in City - zona moderna, financiara, a marilor firm,  fie in stanga, in paienjenisul unui burg care parca nu vrea sa imbatraneasca.Desigur, aceasta e zona care te absoarbe, cu infatisarile ei specifice, unice, unde poti zabovi putin in fata statuii marelui educator Pestalozzi. Printre cele mai vizitate atractii se regasesc: Grossmünster - o catedrală în stil romanesc, cu două turnuri, unde a predicat reformatorul Huldrych Zwingli în anii 1500, Swiss National Museum - Expoziții cu diferite aspecte din istoria Elveției, obiecte de artizanat și uz casnic și un turn cu sală de arme, Kunsthaus Zürich - un muzeu de artă cu colecții europene importante din secolul XV până în prezent, plus spectacole temporare, Zürich Opera House dar si alte obiective turistice atractive.

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Swiss National Museum,  are expoziții cu diferite aspecte din istoria Elveției, obiecte de artizanat, de uz casnic și un turn cu sală de arme.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Zürich, ruta Bucuresti-Zürich, in perioada 09-12 mai 2019:

 

 

Rezultatul ofertelor de cazare selectate: ★★ Boutique Hotel Wellenberg ★★  Hotel Schweizerhof Zurich​ ★★  Helmhaus Swiss Quality Hotel​​ ★★  Hotel Storchen Zurich​ ★★  si  ★★ Fleming's Hotel Zurich​ ★★  in perioada urmatoare:

► Va recomandam sa optati pentru unitatile de cazare de 4 stele deoarece au reduceri considerabile de pret in aceasta perioada.

 

Búsqueda rápida
Categorías y publicaciones
Holidays 325
City breaks 276

¡Obtenga la aplicación para móviles!

Nuestra aplicación tiene todas sus necesidades de reserva cubiertas: canales de pago seguros, proceso de reserva en 4 pasos y diseños de usuario elegantes ¿Qué más se puede pedir?