SUMMER IN DONCASTER 02/05/2019




Doncaster este un oraș mare in South Yorkshire, Anglia. Împreună cu suburbii și așezări înconjurătoare, orașul face parte din municipiul Borough of Doncaster, care avea o populație de aproximativ 310.000 de locuitori in anul 2017. Este la aproximativ 30 km nord-est de Sheffield, cu care este servit de un aeroport internațional, Aeroportul Doncaster Sheffield din Finningley. Printre cele mai impresionante obiective turistice se numara: Yorkshire Wildlife Park, Cusworth Hall Museum & Park, Brodsworth Hall and Gardens, Conisbrough Castle si Lakeside Lake. Astazi va oferim ocazia sa vizitati un alt oras deosebit al Angliei, Doncaster. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor operat de Wizz Air la pret foarte atractiv ! Distanta dintre Doncaster si Sheffield este de aproximativ 27 de km si poate fi parcursa foarte usor. Va recomandam sa va informati cu privire la mijloacele disponibile din aeroport !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai frecventate obiective turistice: Yorkshire Wildlife Park -  un parc natural cu safari pietonal printr-o rezervație de lei, precum și tigri, suricate și lemuri.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Doncaster, ruta Bucuresti-Doncaster in perioada 10-17 iunie 2019:

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 10-17 iunie (Sheffield si Doncaster): ★★ Mercure Sheffield St Paul's Hotel & Spa ★★  Copthorne Hotel Sheffield​ ★★  DoubleTree by Hilton Sheffield Park​ ★★  Holiday Inn Royal Victoria Sheffield ★★  si  ★★ Earl Of Doncaster Hotel​ ★★  in conditii optime de cazare.

 

 

 

 

 

Búsqueda rápida
Categorías y publicaciones
Holidays 325
City breaks 276

¡Obtenga la aplicación para móviles!

Nuestra aplicación tiene todas sus necesidades de reserva cubiertas: canales de pago seguros, proceso de reserva en 4 pasos y diseños de usuario elegantes ¿Qué más se puede pedir?