SUMMER IN ROME 18/03/2019




Roma este capitala Italiei.Situat pe malul fluviului Tibru, oraşul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice şi a Italiei moderne. Roma este un important centru turistic, iar printre monumentele cele mai faimoase se numară Colosseumul si Columna lui Traian.Pe langa obiective turistice emblematice, exista si o varietate aproape coplesitoare de alte atractii istorice sau culturale ce se gasesc la tot pasul. De aceea cea mai buna modalitate de explora aceasta destinatie si obiectivele sale turistice, este pe cont propriu. Intre atractiile turistice din Roma, supranumita Cetatea Eterna, fiecare turist poate gasi cate ceva pentru el insusi. Din aceasta multitudine de atractii si obiective turistice am incercat sa selectam cateva dintre cele mai importante; dintre acestea le puteti alege pe cele pe care considerati ca nu trebuie ratate in aceasta vacanta.Cele mai frecventate asezari turistice sunt St. Peter's Basilica, Roman Forum, Trevi Fountain​ si Pantheon​. De asemenea turistii prefera sa viziteze macar o singura data Teatrul Operei din Roma, tocmai pentru a se delecta cu o muzica deosebita. Astazi va propunem un city break de vara, la pret excelent !

 

Doua dintre cele mai vizitate obiective turistice si simboluri ale orasului: Colosseum - un monument turistic aflat in centrul Romei vizitat de foarte mulți turiști din toată lumea.Era cea mai mare construcție a vremurilor sale și astăzi este cel mai mare amfiteatru antic care poate fi vizitat in Italia.Bazilica Sfântul Petru​ - se găsește în Cetatea Vaticanului, înăuntrul statului pontifical, în monumentala Piazza San Pietro. Edificiul este cea mai mare biserică din lume.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Roma, ruta Bucuresti-Roma in perioadele 03-06 si 23-26 iunie 2019:

 

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ★★ Gran Melia Rome ★★  Hotel Indigo Rome St George​ ★★  Hotel Quirinale​ ★★  Starhotels Michelangelo Rome​ ★★   si  ★★  Hotel Cosmopolita Rome​ ★★  in perioada 03-06 iunie:

► Va recomandam sa consultati cu atentie ofertele de cazare, deoarece pot aparea mici diferente de pret in functie de perioada sau rezervari.

 

Búsqueda rápida
Categorías y publicaciones
Holidays 325
City breaks 276

¡Obtenga la aplicación para móviles!

Nuestra aplicación tiene todas sus necesidades de reserva cubiertas: canales de pago seguros, proceso de reserva en 4 pasos y diseños de usuario elegantes ¿Qué más se puede pedir?