TURIN IN JULY 24/05/2019




Torino este amplasat pe o suprafață de 130 km² într-o câmpie delimitată si este înconjurat la vest si la nord de Alpi, iar în sud se află colinele Monferrato. În zilele noastre, Torino este un important centru industrial, cunoscut în mod deosebit în industria automobilistică. În oras se află faimoasa clădire Lingotto, care în prezent găzduieste un centru de conferinte, o sală de concerte, o galerie de artă, un centru comercial si un hotel.De câțiva ani, orasul si-a descoperit o nouă vocatie, ca loc de distracție pentru tineri si nu numai. O altă zonă cunoscută ca loc de recreare este Borgo Dora. Zona este plină de restaurante și locuri de destindere, și exprimă totodată multiculturalitatea torineză. Un oras de o eleganta rara, greu de egalat chiar si in Italia, Torino, te asteapta intr-o vacanta de neuitat. Zborul pe care l-am gasit este operat de Wizz Air, la pret rezonabil !

 

 

 

 

 

 

Una dintre cele mai cunoscute atractii turistice: Palatul Madama din Torino - un muzeu de artă cu 4 etaje, cu colecții de antichități și de picturi, plus artă decorativă și aplicată.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Torino, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 20-27 iunie 2019:

 

 

Oferte atractive, la unitatile de cazare: ★★ AllegroItalia Golden Palace ★★  AC Hotel Torino A Marriott Luxury & Lifestyle Hotel​ ★★  NH Torino Lingotto Congress​ ★★  NH Torino Santo Stefano​ ★★  si  ★★ NH Collection Torino Piazza Carlina ★★  in conditii excelente de cazare, la pret accesibil !

 

 

 

 

 

 

Búsqueda rápida
Categorías y publicaciones
Holidays 325
City breaks 276

¡Obtenga la aplicación para móviles!

Nuestra aplicación tiene todas sus necesidades de reserva cubiertas: canales de pago seguros, proceso de reserva en 4 pasos y diseños de usuario elegantes ¿Qué más se puede pedir?