CITY BREAK FLORENCE IN FEBRUARY 2020 19/05/2019




Florenta este capitala regiunii italiene Toscana si a provinciei Florenta. Orasul se afla pe raul Arno si este cunoscut pentru istoria si importanta sa in Evul Mediu, in special pentru arta si arhitectura sa. Un centru comercial si economic medieval, fiind unul dintre cele mai bogate orase ale timpurilor, este considerat locul de nastere al Renasterii italiene; de fapt a fost numita Atena din Evul Mediu. Centrul istoric al Florentei atrage anual milioane de turisti si a fost declarat de UNESCO Patrimoniu mondial in 1982. De asemenea este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase orase din lume, iar arta, mostenirea istorica si culturala isi pastreaza si astazi impactul major in lume. Ofera o gama larga de colectii de arta, in special cele gazduite de Palatul Pitti si de la Uffizi, care primeste aproximativ 1,6 milioane de turisti pe an. Prin urmare, orasul a fost nominalizat, potrivit unui studiu din 2007, ca cea mai dorita destinatie turistica din lume. Daca va faceti rezervare mai din timp, vizitati capitala Toscanei cu bani mai putini ! Blue Air are reducere de 20% la zborurile catre Florenta, orarul de zbor este foarte bun (plecare dimineata si intoarcere seara), iar hotelurile au note foarte bune din partea turistilor.

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai impresionante obiective turistice: Palazzo Pitti - un palat, în principal renascentist din Florența, Italia. Este situat pe partea de sud a râului Arno, la mică distanță de Ponte Vecchio.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Florenta, ruta Bucuresti-Florenta in perioadele 02-05, 16-19 si 23-26 februarie 2020:

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ♦♦ Four Seasons Hotel Firenze ♦♦  Rocco Forte Hotel Savoy​ ♦♦  Grand Hotel Cavour​ ♦♦  Hotel Berchielli​ ♦♦  si  ♦♦ FH55 Hotel Calzaiuoli ♦♦  in perioada 02-05 februarie, in conditii optime, la pret excelent !

 

 

 

 

 

Recherche rapide
Catégories et postes
Holidays 325
City breaks 276

Obtenez l'application mobile!

Notre application a tous vos besoins de réservation couverts: les canaux de paiement sécurisé, le processus de réservation en 4 étapes facile et les conceptions élégantes des utilisateurs. Que demander de plus?