CITY BREAK IN MALMÖ, SWEDEN 08/04/2019




Cel de-al treilea cel mai mare oraș al Suediei, Malmo, se confruntă cu contrastul vechi-nou: de la clădirile renumite olandeze-renascentiste ale orașului Gamla Staden ("Orașul vechi"), până la arhitectura unapologetic modernă a malului reamenajat al lui Västra Hamnen .Aici, cea mai înaltă clădire din Scandinavia se întoarce spre cer, privindu-se peste uriașul pod Øresund -  minuni de inginerie moderne care reflectă viziunea progresivă multiculturala a lui Malmö. Orasul era unul dintre cele mai timpurii și mai industrializate din Scandinavia dar sa luptat cu adaptarea la postindustriu. Podu, care leagă orașul de pistele răcoroase Copenhaga și aeroportul internațional , a contribuit la crearea unei conglomerate dinamice din punct de vedere urban. Principalele obiective turistice: Podul Øresund, Malmö Castle, Biserica Sfântul Petru, Kungsparken, Folkets Park si Ribersborg Beach. In cateva cuvinte, Malmö este unul dintre cele mai frumoase si continentale orașe ale Suediei, un loc în care piețele din Orientul Mijlociu, cultura de cafea italiană și barurile îngroșate provoacă stereotipuri nordice în fiecare colț. Va puteti planifica din timp o vacanta in aceasta parte a Scandinaviei, la pret excelent !

 

 

 

 

 

Doua dintre cele mai vizitate obiective turistice: Podul Øresund - un pod-tunel feroviar și rutier peste strâmtoarea Øresund. Malmö Castle - o fortăreața  construită de regele Christian III al Danemarcei în locul celei din secolul precedent.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Malmö, ruta Bucuresti-Malmö in perioada 24-27 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Elite Hotel Adlon Malmo ★★  MJ'S Hotel​ ★★  Mayfair Hotel Tunneln​ ★★  Radisson Blu Hotel Malmo ★★  si  ★★ Scandic Triangeln​ ★★  in perioada 24-27 mai 2019:

 

 

 

 

 

 

 

Recherche rapide
Catégories et postes
Holidays 325
City breaks 276

Obtenez l'application mobile!

Notre application a tous vos besoins de réservation couverts: les canaux de paiement sécurisé, le processus de réservation en 4 étapes facile et les conceptions élégantes des utilisateurs. Que demander de plus?