EARTH GARDEN FESTIVAL IN MALTA 08/03/2019




Malta este una dintre cele mai spectaculoase insule europene si o destinatie de top pentru intreaga familie.In primul rand aici totul este aproape, neasteptat si foarte accesibil, dar insulele malteze sunt mai mult decat un muzeu in aer liber. Grupul de insule emana o placere aproape palpabila. Puterea lor de atractie consta intr-un amestec, unic in felul sau, intre vechi si nou si in felul in care aici istoria acompaniaza prezentul​. Daca va place sa mancati la restaurant, arta culinara malteza combina cele mai bune ingrediente locale: pestele, fructele de mare, fructele si legumele cu mancaruri internationale. De curand am aflat de un eveniment cu totul special: va oferim ocazia unei vacante de neuitat si va propunem sa sărbătoriti muzica, diversitatea si viata la ♦ Festivalul Earth Garden ♦ care se desfasoara in perioada 30 mai-02 iunie, festivalul de muzică care vă deschide zgomotul de vară si garantează o multime de distractii la una dintre destinatiile turistice de top din Europa. Acesta oferă 5 zone muzicale diferite si aproximativ 120 de acte din întreaga lume, cu o fuziune muzicală eclectică cu muzica mondială, Ska, Funk, Blues, Alternative Rock, Dub, Hip-Hop, Trance Psychedelic, Techno, House, Electro , Drum 'n' Bass si multe altele.Earth Garden nu este doar despre muzică. Este vorba si de diversitatea culturală, de comunitate, de vindecare, de creativitate si de inspirație. Festivalul oferă o zonă internatională de vindecare, vindecare, yoga si meditatie, cu ateliere de lucru zilnice, o piată etnică colorată si diversă, două campinguri si un parc distractiv. Așa că nu ratati Festivalul de Pământ Garden, cel mai mare festival de muzică alternativă din Malta, care are loc la Parcul National de pe insula.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Malta, ruta Bucuresti-Malta in perioada 29 mai-04 iunie 2019:

 

 

Hotelurile selectate: ♦♦ The Palace - AX Hotels ♦♦  Hotel Phoenicia Malta​ ♦♦  Corinthia Palace Hotel & Spa​ ♦♦  Maritim Antonine Hotel & Spa​ ♦♦  si  ♦♦ Db San Antonio Hotel + Spa​ ♦♦  in perioada 29 mai-04 iunie:

 

 

 

 

Recherche rapide
Catégories et postes
Holidays 325
City breaks 276

Obtenez l'application mobile!

Notre application a tous vos besoins de réservation couverts: les canaux de paiement sécurisé, le processus de réservation en 4 étapes facile et les conceptions élégantes des utilisateurs. Que demander de plus?