FLIGHTS TO SAN FRANCISCO IN APRIL-MAY 07/04/2019




San Francisco este cel de-al patrulea oraș ca mărime din California și al paisprezecelea ca mărime a populației din Statele Unite ale Americii. Orasul este faimos pentru fenomenul de ceață care durează uneori câteva luni, pentru dealurile cu pante abrupte, pentru combinația de arhitectură Victoriană și arhitectură modernă, pentru poziția sa peninsulară (înconjurat de oceanul Pacific și de Golful San Francisco), pentru tendințele liberale în cultura și politică. Cele mai cunoscute monumente și locuri de vizitat sunt: Podul Golden Gate, insula AlcatrazGolden Gate Park,  tramvaiele trase de cablu din San Francisco, clădirea Transamerica Pyramid, Coit Tower, și cartierul chinezesc. De curand am aflat de o noua oferta: zboruri catre San Francisco cu KLM  in perioada aprilie-iulie 2019. Va recomandam sa va faceti o planificare a vacantei, dar si o rezervare din timp. De asemenea va uram vacanta frumoasa pe taramuri americane ! 

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din San Francisco: Golden Gate Park - Oază de 400 de hectare a orașului, atrage amatori de drumeții, cicliști, iubitori de artă și fani ai muzicii.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia San Francisco, ruta Bucuresti-San Francisco in perioadele 24 aprilie-08 mai, 01-14 si 15-29 mai 2019:

 

 

 

 

Rezultatul cazarii: ★★ Palace Hotel a Luxury Collection Hotel San Francisco ★★  Hilton Parc 55 San Francisco​ ★★  Hotel Nikko San Francisco​ ★★  Hotel Zoe Fisherman's Wharf​ ★★  si  ★★ The Westin St Francis San Francisco On Union Square​ ★★  in perioada 24 aprilie-08 mai 2019:

 

 

 

 

 

Recherche rapide
Catégories et postes
Holidays 325
City breaks 276

Obtenez l'application mobile!

Notre application a tous vos besoins de réservation couverts: les canaux de paiement sécurisé, le processus de réservation en 4 étapes facile et les conceptions élégantes des utilisateurs. Que demander de plus?