GOGOL BORDELLO IN FRANKFURT 2019 09/07/2019
Gogol Bordello, senzatia gipsy-punk-rock preferata a Madonnei, vine direct din Manhattan. Excentrici si cu un mix cultural imbatabil, cei de la Gogol Bordello transmit mereu o buna-dispozitie contagioasa. Trupa este compusa dintr-un ucrainian, doi rusi, un israelian, un etiopian, un ecuadorian, un american, o chinezoaica scotiana si o thailandeza americana. Rezultatul este o muzica traditionala tiganeasca cu acorduri de vioara, tobe, trompete, acordeon si saxofon, adica un punk-cabaret nebun si antrenant. Anul acesta artistii au pornit in ’20th Anniversary Tour', iar noi va propunem sa îi ascultati live la Frankfurt, la Batschkapp, pe 20 august si sa petreceti cateva zile in faimosul oras. Biletul pentru concert este 36 € si poate fi achizitionat online.

 

 

 

 

 

 

 

 

Locul desfasurarii concertului: Batschkapp -  o  locație pentru evenimente muzicale live din Frankfurt, Germania.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Frankfurt, ruta Bucuresti-Frankfurt in perioada 19-21 august 2019:

► Puteti opta si pentru alt zbor, la alegere. Va recomandam sa consultati sectiunea Flights pentru informare.

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Steigenberger Airport Hotel Frankfurt ♦♦  Steigenberger Frankfurter Hof​ ♦♦  Jumeirah Frankfurt ♦♦  Hilton Frankfurt City Centre​ ♦♦   si   ♦♦ InterContinental Frankfurt​ ♦♦   in conditii excelente, la pret excelent !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Recherche rapide
Catégories et postes
Holidays 325
City breaks 276

Obtenez l'application mobile!

Notre application a tous vos besoins de réservation couverts: les canaux de paiement sécurisé, le processus de réservation en 4 étapes facile et les conceptions élégantes des utilisateurs. Que demander de plus?