ONE WEEK HOLIDAY IN VILNIUS , LITUANIA 26/03/2019




Chiar daca Vilnius este o capitala mai mica decat altele, tocmai acest aspect ii da un aer mai intim, special, un caracter aparte. Practic, cu putin efort, puteti ajunge in toate punctele importante din oras pornind din centru intr-o plimbare. Pe strazile din oras veti gasi numeroase localuri, baruri, magazine, cluburi de noapte, hoteluri si mai ales pravalii unde puteti cumpara daruri pentru cei dragi sau mici suveniruri. Dar Vilnius este si un important centru cultural, cu numeroase muzee si peste 20 de galerii de arta doar in partea veche a orasului, cu numeroase lucrari ce merita vazute si eventual cumparate. Puteti merge si la spectacole de opera sau balet, la concert de orga sau piese de teatru. Printre cele mai vizitate obiective turistice se numara: Trakai Island Castle, Gediminas Castle Tower, Gate of Dawn, Vilnius Cathedral, Three Crosses dar si altele asemenea. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor cu o escala, operat de Blue Air la pret accesibil !

 

 

 

Unul dintre cele mai atractive obiective turistice: Gediminas Castle Tower -  un turn din cărămidă cu trei etaje, care a făcut parte dintr-un castel construit în secolul al XV-lea.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Vilnius, ruta Bucuresti-Vilnius  in perioada 10-17 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare: ★★ Artis Centrum Hotels ★★   Novotel Vilnius Centre ★★   Kempinski Hotel Cathedral Square​ ★★  Imperial Hotel & Restaurant Vilnius​ ★★   si   ★★ The Narutis Hotel​ ★★

 

 

Recherche rapide
Catégories et postes
Holidays 325
City breaks 276

Obtenez l'application mobile!

Notre application a tous vos besoins de réservation couverts: les canaux de paiement sécurisé, le processus de réservation en 4 étapes facile et les conceptions élégantes des utilisateurs. Que demander de plus?