STEVIE WONDER IN DUBLIN 2019 06/05/2019




Cantaretul si compozitorul Stevie Wonder care a castigat 25 de premii Grammy pentru hiturile sale, dar si unul pentru intreaga cariera si a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame si in Songwriters Hall of Fame, revine in lumina reflectoarelor dupa o perioada in care a fost inactiv. Artistul va sustine doua concerte in Europa in acest an, la Londra la British Summer Time si in Dublin. Noi va recomandam sa il ascultati live la Dublin, pe 9 iulie, pe 3Arena si sa petreceti cateva zile in capitala Irlandei. Biletele pentru concert variaza intre 130 € si 160 € si pot fi achizitionate online.

 

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: 3Arena -   un interior amfiteatru situat la North Wall Quay în Docklands Dublin,  Dublin. 

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Dublin, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti in perioada 08-10 iulie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦♦ Radisson Blu St Helen's Hotel​ ♦♦ The Westbury Hotel ♦♦  The Marker Hotel ♦♦  Fitzwilliam Hotel Dublin ♦♦  si  ♦♦ Clayton Hotel Cardiff Lane​ ♦♦  cu servicii complete de cazare, in conditii excelente !

► Va recomandam sa va faceti rezervare din timp si sa consultati sectiunea Hotels

 

 

 

 

 

 

Recherche rapide
Catégories et postes
Holidays 325
City breaks 276

Obtenez l'application mobile!

Notre application a tous vos besoins de réservation couverts: les canaux de paiement sécurisé, le processus de réservation en 4 étapes facile et les conceptions élégantes des utilisateurs. Que demander de plus?