SUMMER HOLIDAY IN BARCELONA AND COSTA BRAVA 04/04/2019




Barcelona este capitala Cataloniei, o comunitate autonomă din nord-estul Spaniei. Este de asemenea al doilea cel mai mare oraș, după Madrid.Acesta oferă o oportunitate unică pentru turisti, de a se plimba de la rămăsitele romane spre cetatea medievală si spre orasul modern cu bulevardele sale deschise, cu toate intersecțiile lăsate largi de colturile clădirilor tăiate în mod unic. Pe de alta parte, Lloret de Mar este unul dintre cele mai mari centre turistice de pe Costa Brava, situat la 68 km nord de Barcelona. O multime de familii isi petrec vacanta de vara aici, statiunea oferind divertisment si cinci plaje bine organizate. Zona unde este asezat Lloret de Mar este caracterizata printr-un teren de coasta accidentat cu faleze abrupte, care au o inaltime de mai bine de 100m.Peisajul este dominat de paduri de pini marini, care ajung pana la malul marii si care adapostesc o multime de case de vacanta si de zone rezidentiale. De multe ori considerata ca fiind sufocata de turism, Lloret de Mar este privita ca una dintre cele mai bine organizate statiuni in ceea ce priveste facilitatile pentru sporturi, optiunile de shopping, activitatile de divertisment, gama de restaurante si hoteluri. Varietatea ofertei de cazare este un alt punct forte al statiunii, ca si marea oferta de centre de distractie si recreere.Turismul a transformat vechiul sat pescaresc intr-un centru comercial in anii 50', cand casele vechi au fost daramate pentru a face loc marilor hoteluri si urbanizarii. Cu toate acestea, inca au mai ramas dovezi ale istoriei si culturii bogate din aceasta zona. Astazi va propunem o vacanta cu bani putini pe litoralul spaniol, mai exact in unul dintre orasele pitoresti de la malul Marii Mediterane, Lloret de Mar. Astfel veti ocazia sa vizitati Barcelona, apoi va puteti relaxa cateva zile la plaja. Transferul intre Barcelona si Loret del Mar se face cu autobuzul si costa 24 euro dus-intors.

 

 

 

 

Doua dintre cele mai vizitate obiective turistice (din Barcelona si Lloret de Mar): Parcul Güell - un parc cu elemente arhitectonice deosebite, situat în partea superioară a colinei El Carmel, Barcelona. Water World -  un parc mare cu multe tobogane, o piscina cu valuri, o laguna pentru copii si zone umbrite de relaxare.

 

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Barcelona, ruta Bucuresti-Barcelona in perioada 03-10 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate (Barcelona si Lloret de Mar): ★★ W Barcelona ★★  Eurostars Grand Marina​ ★★  Hotel Barcelona Universal Barcelona ★★  Royal Ramblas ★★  Hotel Delamar​ ★★  si  ★★ Hotel Anabel​ ★★  in perioada 03-10 iunie:

 

 

 

 

 

 

 

 

Recherche rapide
Catégories et postes
Holidays 325
City breaks 276

Obtenez l'application mobile!

Notre application a tous vos besoins de réservation couverts: les canaux de paiement sécurisé, le processus de réservation en 4 étapes facile et les conceptions élégantes des utilisateurs. Que demander de plus?