CHEAP FLIGHTS TO CAUCASUS ! 31/05/2019




Mai este o singura zi pana se incheie promotia Tarom. Daca nu v-ati hotarat inca la nicio destinatie prezentata zilele trecute, iata mai jos 2 destinatii mai putin comerciale in randul romanilor: Georgia si Armenia. Zborurile includ bagaj de cala si servicii la bord. In Armenia inca nu am ajuns, insa despre Georgia va putem spune ca este minunata.

 

 

 

 

 

 

 

Doua dintre cele mai vizitate obiective turistice: Narikala -  ruinele pitorești ale unei fortărețe din secolul IV, cu o biserică restaurată și vedere panoramică la oraș.Yerevan Cascade -  o suită de scări în cascadă, grădini amenajate, fântâni și sculpturi, adăpost pentru un centru de artă.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatiile Tbilisi si Erevan, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioadele 02-06 octombrie, 23-30 octombrie si 20-27 noiembrie 2019:

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate (in perioadele 02-06 octombrie si 20-27 noiembrie): ★★ Radisson Blu Iveria Hotel ★★  Tbilisi Marriott Hotel​ ★★  Betsy's Hotel​ ★★  Republica Hotel Yerevan​ ★★  si  ★★ Armenia Marriott Hotel Yerevan​ ★★  in conditii excelente, la pret rezonabil !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Quick Search
Categories and Posts
Vacante 325
City breaks 276

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?