CITY BREAK MADRID IN NOVEMBER 13/05/2019




Madrid nu este doar capitala tării, ci si capitala provinciei si a comunitătii autonome Madrid.Principala poarta de acces in Madrid este aerportul international Madrid-Barajas situat la 13 km nord est de oras.Acest aeroport care deserveste capitala este cel mai mare din Spania.Orasul-capitala este plin de contraste, aici fiind locul unde caracterul de oras istoric se imbina perfect cu arhitectura moderna.In ciuda populatiei mari, nu este foarte aglomerat datorita retelei metroului madrilen, una dintre cele mai extinse retele de metrou din lume si cu un ritm de dezvoltare accelerat. In Madrid exista o oferta foarte bogata de hoteluri si posibilitati de cazare pentru turistii cu standarde dintre cele mai variate.Cu toate acestea, Madrid este intotdeauna o idee buna pentru un city break ieftin. In propunerea de mai jos, cu aproximativ 125 euro va puteti rezerva zborul dus-intors si 3 nopti de cazare la hotel cu rating bun.

 

 

 

 

 

 

Unul dintre cele mai frecventate obiective turistice ale orasului: Palacio Real -  cunoscut și ca Palatul din Orient este reședința oficialǎ a Regelui Spaniei din Madrid și este singura reședința a Ceremoniilor de Stat. Cu o suprafata de 135.000 metri pătrați și 3418 de camere, este cel mai mare palat regal din Europa.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Madrid, cu plecare din Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti in perioada 25-28 noiembrie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Eurostars Madrid Tower ★★  Hotel Urban Madrid​ ★★  InterContinental Madrid​ ★★  NH Collection Madrid Paseo del Prado​ ★★  si  ★★ Eurostars Suites Mirasierra​ ★★  in perioada 25-28 noiembrie:

► Va recomandam sa urmariti oferte de cazare in sectiunea Hotels si sa va faceti rezervare cu cel putin 2-3 saptamani inainte.

 

 

 

 

Quick Search
Categories and Posts
Vacante 325
City breaks 276

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?