FIVE DAYS HOLIDAY IN LISBON 20/04/2019
Lisabona: orasul celor sapte coline. Lisabona, capitala Portugaliei, este un oras fascinant, amestec de traditie si ritmul trepidant al vietii cotidiene, de arhitectura clasica si edificii moderne.Cele mai importante industrii active în Lisabona sunt cele ale oţelului, textilă, chimică, ceramică, construcţiei de nave şi a pescuitului. Construit si reconstruit dupa cateva mari cutremure, orasul are farmecul oraselor asezate pe malul raului. Este una dintre cele mai frumoase capitale europene datorita atmosferei, obiectivelor turistice, vietii culturale si diversitatii dar si a preturilor accesibile.Orasul se intinde pe sapte dealuri joase, langa Rio Tejo, cea mai interesanta parte fiind cartierul vechi, un adevarat muzeu in aer liber. Bairro Alto este locul ideal pentru o dupa amiaza de plimbari si cumparaturi. Cafenelele si restaurantele deschise de-a lungul promenadei au un farmec deosebit si locul este foarte cautat de turisti. In ultimii ani, s-a observat faptul ca principalele obiective turistice vizitate sunt: Turnul Belém, Mănăstirea Jerónimos, Castelul São Jorge, Praça do Comércio, Carmo Convent si Arco da Rua Augusta. Asadar, faceti-va rezervarile din timp si haideti in vacanta in frumoasa Lisabona ! Va recomandam sa petreceti o zi si in Sintra, orașul din povești de lângă Lisabona. Din Lisabona sunt trenuri catre Sintra de la statia Rossio, transportul dus-intors fiind aproximativ 5 euro. Zboruri disponibile in perioada noiembrie 2019 - martie 2020.

 

 

 

 

Un simbol al orasului Lisabona: Turnul Belém -  un turn fortificat medieval emblematic pe o mică insulă pe râu, cu terasă pe acoperiș oferind vederi la estuar.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Lisabona, ruta Bucuresti-Lisabona in perioada 11-15 februarie 2020:

► Alte perioade: 23-26 noiembrie, 07-10 , 14-28 decembrie 2019 si 21-24 martie 2020.

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 11-15 februarie, la hotelurile: ♦♦ Corinthia Hotel Lisbon ♦♦  EPIC SANA Lisboa Hotel​ ♦♦  InterContinental Lisbon​ ♦♦  Hotel Avenida Palace Lisbon​ ♦♦   si   ♦♦ Hotel Mundial Lisbon​ ♦♦  in conditii optime.

► Recomandarea noastra este sa consultati si unitatile de cazare de 4 stele deoarece au reduceri mari de pret.

 

 

 

 

 

Quick Search
Categories and Posts
Vacante 325
City breaks 276

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?