HOLIDAY IN HANNOVER 07/02/2019




Orasul este un important centru din nordul Germaniei, cunoscut a fi gazda unor importante expozitii anuale comerciale, cum ar fi Targul Hanovra.In fiecare an, gazduieste Hannover Schützenfest, festivalul practicantilor de tir sportiv.Printre cele mai faimoase atractii din oras, se numara Gradinile Regale Herrenhausen.Gradinile sunt compuse din Gradina Mare, in stil baroc european, Palatul, in mare parte distrus de bombardamentele aliate, grota, cladirea galeriei, Orangeria si cele doua pavilioane de Remy de la Fosse.Gradina Mare este compusa, la randul sau, din mai multe parti.Hanovra are o insemnata importanta regionala, datorata universitatilor sale si facultatii de medicina, aeroportului international si gradinii zoologice imense. Este de asemenea un important nod rutier si feroviar al Europei.

Informatii despre zbor: destinatia Hannover, ruta Bucuresti-Hannover in perioada 12-19 martie 2019:

Informatii cu privire la ofertele de cazare: ♦♦ Kastens Hotel Luisenhof ♦  Intercityhotel Hannover ♦ Hotel Loccumer Hof ♦  si ♦ Leonardo Hotel Hannover Airport  ♦ 

 

Quick Search
Categories and Posts
Vacante 325
City breaks 276

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?