SPRING HOLIDAY IN MALTA 21/02/2019




Ajungem in Malta pentru una dintre ultimele ocazii de a profita de o vacanta ieftina, inaintea preturilor de sezon ! Malta este una dintre cele mai spectaculoase insule europene si o destinatie de top pentru intreaga familie.In primul rand aici totul este aproape, neasteptat si foarte accesibil, dar insulele malteze sunt mai mult decat un muzeu in aer liber. Grupul de insule emana o placere aproape palpabila. Puterea lor de atractie consta intr-un amestec, unic in felul sau, intre vechi si nou si in felul in care aici istoria acompaniaza prezentul.Majoritatea turistilor prefera sa viziteze cel mai frecvent Comino, o mica insula, St. John's Co-Cathedral, Azure Window​ si Blue Lagoon​.In al doilea rand, daca va place sa mancati la restaurant, arta culinara malteza combina cele mai bune ingrediente locale: pestele, fructele de mare, fructele si legumele - cu mancaruri internationale. Asadar nu stati foarte mult pe ganduri, am strans pentru dumnavoastra cateva perioade foarte bune din Cluj si Bucuresti.

 

Informatii despre zboruri: destinatia Malta, ruta Cluj-Malta in perioadele 10-17 si 17-24 martie si ruta Bucuresti-Malta, in perioadele 04-08 martie si 10-17 aprilie 2019:

Alte zboruri disponibile: ruta Cluj-Malta, in perioadele 03-10 aprilie si 12-15 mai.

Informatii cu privire la ofertele de cazare selectate.La hotelurile: ★★ Grand Hotel Excelsior Valletta  ★★  InterContinental Malta​  ★★  The Palace - AX Hotels​ ★★  Hotel Phoenicia Malta Valletta ★★  si  ★★  Corinthia Palace Hotel & Spa​  ★★ in perioada 04-08 martie.

♦ Puteti consulta ofertele de cazare pentru celelalte perioade accesand sectiunea Hotels.

 

 

 

Quick Search
Categories and Posts
Vacante 325
City breaks 276

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?