❤ UNFORGETTABLE DAYS IN AMSTERDAM ❤ 09/02/2019




Amsterdam este un oras perfect pentru o escapada de un weekend sau poate chiar pentru un concediu complet.Orasul ofera vizitatorilor o sumedenie de obiective turistice si multe lucruri de facut.Capitala Olandei este vizitata de aproape 3,5 milioane de turisti in fiecare an, care se plimba fie pe jos, fie cu bicicleta prin faimosul oras.Printre cele mai vizitate atractii turistice se regasesc: Van Gogh Museum, Anne Frank House​, Vondelpark​.Pentru planificarea vacantei, va precizam faptul ca orice perioadă poate fi potrivită pentru a vizita Amsterdamul, însă de aceasta data totul este diferit. Acum este un oras modern, preferat atat de tinerii cat si de varstnicii din intreaga lume, chiar si pentru vacante romantice. Nu ratati sansa unei croaziere pe canalele de poveste ale orasului, o cina romantica doar in doi, intr-un restaurant in aer liber sau o vizita la unul dintre spectacolele magice organizate cu ocazia Zilei Indragostitilor. Mai exact, in doar cateva cuvinte, este o destinatie ideala pentru a fi descoperita impreuna cu persoana iubita !

 

Informatii despre zboruri: destinatia Amsterdam, ruta Bucuresti-Amsterdam in perioadele 10-17 si 12-16  februarie 2019:

Am selectat pentru dumneavoastra hotelurile cu ❤ ambianta romantica ❤ deosebita: ♥  Sofitel Legend the Grand Amsterdam   InterContinental Amstel Amsterdam​ ♥  Grand Hotel Amrath Amsterdam ♥  Apollo Hotel Amsterdam​ ♥  Novotel Amsterdam City​  ♥  si  ♥ Steigenberger Airport Hotel Amsterdam​ 

 

 

Quick Search
Categories and Posts
Vacante 325
City breaks 276

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?