VALENTINE'S DAY IN ROME 05/02/2019




Roma este capitala Italiei.Situat pe malul fluviului Tibru, oraşul are o istorie îndelungată fiind de-a lungul secolelor capitala Republicii Romane, a Imperiului Roman, a Bisericii Romano-Catolice şi a Italiei moderne. Roma este un important centru turistic, iar printre monumentele cele mai faimoase se numară Colosseumul si Columna lui Traian.Pe langa obiective turistice emblematice, exista si o varietate aproape coplesitoare de alte atractii istorice sau culturale ce se gasesc la tot pasul. De aceea cea mai buna modalitate de explora aceasta destinatie si obiectivele sale turistice, este pe cont propriu. Intre atractiile turistice din Roma, supranumita Cetatea Eterna, fiecare turist poate gasi cate ceva pentru el insusi. Din aceasta multitudine de atractii si obiective turistice am incercat sa selectam cateva dintre cele mai importante; dintre acestea le puteti alege pe cele pe care considerati ca nu trebuie ratate in aceasta vacanta.Cele mai frecventate asezari turistice sunt St. Peter's Basilica, Roman Forum, Trevi Fountain​ si Pantheon​.De asemenea turistii prefera sa viziteze macar o singura data Teatrul Operei din Roma, tocmai pentru a se delecta cu o muzica deosebita !  Cu toate acestea, am gasit pentru dumneavoastra o oferta la pret excelent ! Zborul este operat de compania Wizz Air in perioada 14-17 februarie 2019, perioada in care cei indragostiti isi indeplinesc visele si traiesc zile si nopti romantice !

Informatii despre zbor: destinatia Roma, ruta Bucuresti-Roma in perioada 14-17 februarie 2019:

 

Am selectat pentru dumneavoastra hotelurile cu ambianta romantica deosebita: ♦♦ Hotel Raphael - Relais & Chateaux ♦  Gran Melia Rome​ ♦  Hotel Indigo Rome St George ♦  si ♦  Hassler Roma ♦ 

► Alte oferte de cazare: ♦ Hotel Lord Byron ♦  VOI Donna Camilla Savelli Hotel​ ♦  si ♦ 47 Boutique Hotel  ♦ 

 

 

 

Quick Search
Categories and Posts
Vacante 325
City breaks 276

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?