3 DAYS IN ROME 02/04/2019




Orasul Etern este mereu o idee buna pentru o escapada cu bani putini !  Roma este un important centru turistic, iar printre monumentele cele mai faimoase se numară Colosseumul si Columna lui Traian.Pe langa obiective turistice emblematice, exista si o varietate aproape coplesitoare de alte atractii istorice sau culturale ce se gasesc la tot pasul. De aceea cea mai buna modalitate de explora aceasta destinatie si obiectivele sale turistice, este pe cont propriu. Intre atractiile turistice din Roma, supranumita Cetatea Eterna, fiecare turist poate gasi cate ceva pentru el insusi. Din aceasta multitudine de atractii si obiective turistice am incercat sa selectam cateva dintre cele mai importante; dintre acestea le puteti alege pe cele pe care considerati ca nu trebuie ratate in aceasta vacanta.Cele mai frecventate asezari turistice sunt: St. Peter's Basilica, Roman Forum, Trevi Fountain​ si Pantheon​.De asemenea turistii prefera sa viziteze macar o singura data Teatrul Operei din Roma, tocmai pentru a se delecta cu o muzica deosebita ! Zborul pe care l-am gasit este cu plecare dimineata si intoarcere seara, astfel veti petrece 3 zile pline in Roma.

 

 

 

 

Doua dintre cele mai importante obiective turistice: Colosseum  -  un monument turistic aflat in centrul Romei vizitat de foarte mulți turiști din toată lumea si Fontana di Trevi -  cea mai cunoscută și probabil cea mai frumoasa fântână arteziană din Roma.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Roma, ruta Bucuresti-Roma in perioada 28-30 mai 2019:

 

 

Am ales cele mai atractive oferte de cazare: ★★ Hotel Quirinale ★★  Hotel Artemide Rome​ ★★  UNAHOTELS Deco Roma​ ★★  Starhotels Metropole ★★   si   ★★ Hotel Majestic Roma​ ★★  in perioada 28-30 mai 2019:

► Puteti consulta sectiunea Hotels pentru informare.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.