CITY BREAK BERLIN IN FULL SEASON 02/04/2019
Berlin este un oras-stat, capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acoperind o suprafata de aproximativ 892 km patrati.Orasul este remarcat pentru numeroasele institutii culturale - are mai mult de cincizeci de teatre, o suta cincizeci si trei de muzee, patrusute douazeci de galerii de arta, trei Opere, Filarmonica, gradini zoologice, Gradina Botanica si numeroase parcuri - multe dintre acestea bucurandu-se de reputatie internationala. Va recomandam de asemenea sa vizitati Zidul Berlinului sau un parc aflat pe locul unui fost aeroport (Tempelhof). Pe langa partea culturala, orasul Berlin are una dintre cele mai diverse si vibrante vieti de noapte din Europa. Este casa a nenumarate cluburi de noapte si locul de desfasurare a numeroase festivaluri.De asemenea este cunoscut pentru numeroasele sale baruri situate de-a lungul raului Spree. Impreuna cu multitudinea de cafenele, restaurante si spatii verzi prezente in toate cartierele, acestea creeaza o sursa importanta de relaxare si de petrecere a timpului. Am gasit un zbor direct operat de Ryanair, la pret excelent !

 

 

 

Unul dintre cele mai vizitate obiective turistice: Castelul Charlottenburg  -  un castel care a aparținut foștilor regi ai Prusiei și apoi împăraților germani. Castelul se află în cartierul Charlottenburg din sectorul Charlottenburg-Wilmersdorf.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Berlin, ruta Bucuresti-Berlin in perioada 11-13 iunie 2019:

 

 

Rezultatul cazarii in Berlin: ★★ Hilton Berlin ★★  Eurostars Berlin​ ★★  The Westin Grand Berlin​ ★★  Hotel Adlon Kempinski​ ★★   si   ★★ Regent Berlin  ★★  in perioada 11-13 iunie:

 

 

 

 

 

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.