CITY BREAK DURING SUMMER IN PARIS 16/04/2019




O asezare importanta timp de mai bine de doua milenii, Parisul de astazi este unul dintre cele mai importante centre culturale si de afaceri din lume iar influenta pe care o exercita in media, moda, stiinta, arta, divertisment si multe alte domenii contribuie impreuna la statutul pe care-l ocupa ca unul dintre cele mai importante orase de pe glob. Nucleul istoric al Parisului este Île de la Cite, o insula mica locuita în antichitate de tribul pariziilor care întemeiasera în zona un mic sat de pescari. Astazi cea mai mare parte din insula este ocupata de impresionantul Palais de Justice si de catedrala Notre-Dame de Paris.Caracteristicile majore ale Parisului sunt cheiurile strajuite de copaci de-a lungul Senei - în special pe malul stang cu vanzatorii ambulanti de carti, podurile istorice care traverseaza Sena, celebrele bulevarde precum Champs-Elysees, precum si numeroase alte cladiri si monumente celebre, dintre care multe sunt înscrise în Patrimoniul mondial UNESCO.Printre cele mai vizitate obiective turistice se numara: Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Notre-Dame de Paris, Arcul de Triumf, Bazilica Sacré-Cœur si Palatul Versailles. Pa langa toate acestea, Parisul ofera turistilor o multime de atractii, muzee si obiective turistice care se gasesc la tot pasul si de aceea pentru a vizita capitala Frantei, putina planificare nu strica. Orasul de pe malul Senei este destinatia perfecta pentru iubitorii de arta, istorie, arhictectura, gastronomie sau shopping. Va propunem un nou city break ieftin ! Am gasit zboruri din Craiova si Cluj, la pret rezonabil !

 

 

 

 

Doua dintre cele mai vizitate obiective turistice: Turnul Eiffel - a devenit simbolul Franței, cel mai răspândit la nivel mondial. Muzeul Luvru - cel mai mare muzeu de istorie și artă din Franța și unul dintre cele mai importante muzee din lume.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Paris, cu plecari din Craiova si Cluj in perioadele 09-12 si 14-17 iunie 2019:

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 09-12 iunie, la hotelurile: ◊♦ The Hotel du Collectionneur Arc de Triomphe ◊♦  Hotel Scribe Paris Opera by Sofitel ◊♦  Hotel Napoleon Paris​ ◊♦  Mercure Paris Centre Tour Eiffel​ ◊♦  si  ◊♦ Novotel Paris Les Halles ◊♦

► Va recomandam sa accesati sectiunea Hotels pentru a urmari ofertele de cazare disponibile si sa va faceti rezervare mai din timp. In perioada urmatoare unitatile de cazare de patru stele au reduceri considerabile de pret.

 

 

 

 

 

 

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.