CITY BREAK SARDINIA IN APRIL 31/03/2019




Desi este una dintre cele mai populare statiuni din Sardinia, Alghero si-a pastrat aparenta unui sat pescaresc. Este cunoscut mai ales pentru plajele minunate, mancarea foarte buna, preturile rezonabile si originea sa catalana. Destinatia este mai putin stralucitoare decat aglomerata Costa Smeralda, insa are destule de oferit celor care isi doresc soare, plaje curate, mare si o grupare animata de baruri si restaurante. Si zonele inconjuratoare sunt atragatoare pentru cei care se aventureaza in afara orasului: faimoasele plaje de la La Pelosa – Stintino, orasul minier abandonat Argentiera si complexul antic de palate de la Nauraghe di Palmavera.Plimbati-va in orasul vechi pe care catalanii medievali il numeau Barcelonetta sau Mica Barcelona. Cea mai spectaculoasa cladire este catedrala construita in secolul XVI, in stilul gotic-catalan. Daca va plimbati cu barca de-a lungul coastei puteti vizita grotele de la Capo CacciaGrotta di Nettuno sau Pesterile lui Neptun. In grotele din calcar care sunt ascunse sub stanci se afla stalagmite si stalactite, precum si un lac cu ape limpezi adanci. Amatorii de scufundari se pot duce la Porto Conte, unde vor gasi si echipament si excursii organizate. Va recomandam sa va informati in legatura cu locatia exacta a atractiilor turistice si la activitatile specifice zonei.

 

 

 

 

Una dintre cele mai frecventate atractii turistice: Nuraghe Palmavera  -  Sit arheologic cu ruine din piatră ale unei așezări nuraghi din epoca bronzului.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Alghero, ruta Bucuresti-Alghero in perioada 11-14 aprilie 2019:

 

 

Rezultatul cazarii: ★★★ El Faro Hotel & Spa ★★   Villa Las Tronas Hotel & SPA ★★   Hotel Domomea​ ★★   Hotel Sa Cheya Relais & Spa​ ★★   si   ★★  Hotel Catalunya Alghero  ★★ 

 

 

 

 

 

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.