EXTENDED WEEKEND IN WARSAW 31/03/2019




Varsovia este capitala si cel mai mare oras al Poloniei. Este situata pe raul Vistula, la egala distanta fata de Marea Baltica si Muntii Carpati.Principalele obiective turistice preferate de catre turisti sunt: Łazienki Park, The Royal Castle in Warsaw, Palace of Culture and Science, Warsaw Rising Museum​, Wilanów Palace​, Old Town Market Place​.De asemenea palatele, bisericile si cladirile  afiseaza o bogatie de culori si detalii arhitecturale.Orasul are exemple minunate de arhitectura din perioadele renascentista, gotica, baroca si neoclasica , toate situate in apropiere de centrul orasului.Spatiul verde acopera 40% din suprafata Varsoviei, incluzand o gama larga de structuri, de la mici parcuri de cartier, spatii verzi de-a lungul strazilor si in curti, la alei de copaci in mari parcuri istorice, zone de conservare a naturii si padurile urbane la marginea orasului. Asadar, Varsovia se numara printre cele mai intretinute si curate orase, fiind o destinatie pe placul tuturor turistilor. Nu stati foarte mult pe ganduri, deoarece am gasit zboruri directe la pret atractiv !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai atractive obiective turistice: Palatul Culturii și Științei  -  cea mai înaltă clădire din Polonia, a șasea cea mai înaltă clădire din Uniunea Europeană.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Varsovia, ruta Bucuresti-Varsovia  in perioadele 08-13, 15-19 mai si 05-09 iunie 2019: 

► Va recomandam sa accesati sectiunea Flights pentru informare.

 

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Warsaw Marriott Hotel ★★   InterContinental Warszawa​ ★★   Sofitel Warsaw Victoria​ ★★   The Westin Warsaw​ ★★   si   ★★ Sheraton Warsaw Hotel ★★  in perioada 08-13 mai 2019:

► Va recomandam sa va faceti rezervare mai din timp si sa va informati cu referire la reducerile de sezon.

 

 

 

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.