FOUR DAYS IN BILLUND, DENMARK 06/04/2019




Billund este un mic oraș în Iutlanda, Danemarca, cel mai notabil fiind sediul central al grupului Lego. Un oras tipic al companiei, este cunoscut și pentru parcul său tematic Legoland, stațiunea pentru parcuri acvatice Lalandia si pentru aeroportul Billund, cel de-al doilea cel mai mare aeroport din Danemarca. Cu o populație de aproximativ 6500 de locuitori, Billund este al doilea cel mai mare oraș din municipiul Billund, regiunea Danemarca de Sud, ca urmare a scaunului municipal Grindsted. Billund este o destinație populară pentru turiști, în special familiile cu copii aleg sa isi planifice o vacanta in aceasta destinatie. Din aeroport, este ușor să ajungeți în oraș, iar pe lângă alte atracții turistice, multe familii vin în zonă pentru a vizita Givskud Zoo, Kongernes Jelling și Muzeul Vandel. Printre cele mai vizitate obiective turistice se numara: Legoland Billund Resort, LEGO House, Bindeballe Købmandsgård, Skulpturpark Billund si Lalandia. Astazi va propunem sa vizitati o destinatie cu totul deosebita si sa va organizati o vacanta in Billund. Am gasit doua zboruri operate de Wizz Air, la pret excelent !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai frecventate obiective turistice: Legoland Billund Resort - Montagne russe și atracții pentru familii în parc de distracții cu zone tematice și lume miniaturală din Lego.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Billund, ruta Bucuresti-Billund in perioadele 11-14 si 18-21 mai 2019:

 

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Hotel Legoland ★★  Hotel Svanen Billund​ ★★  Hotel Propellen​ ★★  si  ★★ Hotel Svanen Grindsted​ ★★  in perioada 11-14 mai 2019:

► Va recomandam sa urmariti indeaproape ofertele de cazare in sectiunea Hotels deoarece pot aparea reduceri de pret in aceasta perioada.

 

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.