HOLIDAY IN DUBROVNIK 09/04/2019




Dubrovnik a fost fondat prin unirea a doua mici orasele: Laus care era doar o mica insula pe coasta de sud a Dalmatiei, ce oferea adapost pentru refugiatii italieni din orasul Epidaurum si Dubrava o asezare a imigrantilor slavi la poalele dealului Srđ. Orasul a fost fortificat, urmand sa fie construite doua porturi de fiecare parte a istmului. Comertul sau maritim a crescut, devenind singurul oras-stat pe coasta de est a Mari Adriatice, care rivaliza cu Venetia in Evul Mediu.Numita si perla turismului croat, a reprezentat intotdeauna tezaurul bogatiei arhitectonice si culturale pentru turisti, iubitorii de cultura si artisti, zidurile si fortaretele vechiului oras fiind incluse in lista UNESCO a mostenirilor culturale. Pe langa vizitarea obiectivelor naturale si culturale ale orasului si excursiile in vecinatatea acestuia, turistii pot face o vizita printului care are obligatia de a-si primi oaspetii la Palatul Rector. Printre cele mai vizitate atractii turistice se numara: zidurile Dubrovnikului, Lovrijenac, Dubrovnik Cathedral, Vrata od Pila, Dubrovnik Cable Car si Sponza Palace. Prin urmare, astazi ne intoarcem in Dubrovnik pentru o vacanta ieftina, zbor dus-intors operat de Croatia Airlines cu 6 nopti de cazare ! Multe perioade disponibile !

 

 

 

 

Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice: zidurile Dubrovnikului -  o alee faimoasă de-a lungul zidurilor de apărare care înconjoară orașul si oferă panorame uluitoare.

 

 

Informatii despre zbor: destinatia , Dubrovnik cu plecare din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 03-09 mai 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Hotel Dubrovnik Palace ★★  Hotel Bellevue Dubrovnik​ ★★  Rixos Libertas Dubrovnik​ ★★  Hilton Imperial Dubrovnik​ ★★  si  ★★ Hotel Ariston Dubrovnik ★★  in perioada 03-09 mai:

► Va recomandam sa consultati sectiunea Hotels pentru informare.

 

 

 

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.