HOLIDAY IN TALLINN, ESTONIA 29/03/2019




Tallinn se afla in districtul Harju, din nordul tarii. Orasul are o populatie de aproximativ 400.000 de locuitori, facandu-l cel mai mare oras al Estoniei. Majoritatea populatiei este de origine estona, dar exista si un numar important de rusi care au imigrat in oras in timp ce tara a fost republica sovietica.Orasul a fost foarte prosper de-a lungul istoriei, datorita pozitiei strategice pe care o are la Marea Baltica. Centrul orasului, numit "Orasul Vechi", este foarte frumos si atractiv din punct de vedere turistic, cu multe portiuni medievale. In 2006, s-a deschis muzeul Kumu, cel mai mare muzeu de arta din Estonia. Tallinn s-a extins foarte mult, iar zona metropolitana cuprinde si localitatile Aegviidu si Paldiski. Zonele din afara orasului vechi s-au dezvoltat in cartiere moderne, iar Tallinn este recunoscut in ziua de astazi ca centrul tehnologic si de software al republicilor baltice.Pe lista celor mai vizitate atractii se afla: Tallinn TV Tower, Alexander Nevsky Cathedral, Palatul Kadriorg, Tallinn Town Hall, Toompea Castle, Seaplane Harbour Lennusadam  si  Freedom Square. Astazi va propunem sa vizitati capitala Estoniei, la pret destul de atractiv !

 

 

 

Una dintre cele mai vizitate atractii turistice: Palatul Kadriorg -  muzeu de artă străină într-un palat baroc ridicat în secolul al XVIII-lea de către țarul Petru cel Mare. 

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Tallinn, cu plecare din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 09-18 mai 2019:

► Va recomandam sa urmariti zborul in sectiunea Flights deoarece mai pot aparea mici diferente de pret.

 

 

Rezultatul hotelurilor selectate: ★★★ Swissotel Tallinn ★★  Hotel Telegraaf Autograph Collection​ ★★  Radisson Blu Sky Hotel​ ★★  Savoy Boutique by TallinnHotels​ ★★   si   ★★ Nordic Hotel Forum​ ★★★  in perioada 09-18 mai:

 

 

 

 

 

 

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.