MANCHESTER IN JUNE 12/04/2019




Manchester este unul dintre marile orașe engleze, organizat din punct de vedere administrativ sub forma unui Burg Metropolitan în cadrul Comitatului Metropolitan Greater Manchester în regiunea North West England. Orasul este unul dintre primele orașe industrializate ale lumii, fiind cunoscut rolul important pe care l-a avut in timpul Revoluției Industriale.Manchester este poziționat pe o suprafață in formă de bol, fiind invecinat in nord si est cu Dealurile Penninne si in sud cu Câmpia Cheshire. Centrul orașului se afla pe partea estică a Râului Irwell, langă confluența Râurilor Medlock si Irk. Acesta are reputația unui oraș ploios, in ciuda unei medii anuale a precipitațiilor de 809 mm, care este mult mai mica decât in orașe ca Plymonth, Cardiff sau chiar New York, cu o medie anuală de 1200 mm. Precipitațiile sunt in general ușoare astfel incât o ploaie cu un volum mic de apă poate dura si o oră. Căderile de zăpada sunt destul de rare in oraș, fiind mai frecvente spre vest. Printre cele mai vizitate obiective turistice: Old Trafford, Muzeul Ştiinţei şi Industriei, The Lowry, Muzeul Național al Fotbalului, Stadionul Etihad si Manchester Art Gallery. Am gasit pentru dumneavoastra un zbor cu o escala, operat de compania KLM, la pret accesibil !

 

 

 

 

Doua dintre cele mai vizitate obiective turistice: Old Trafford - un stadion de fotbal din Old Trafford, Greater Manchester, Anglia. Muzeul Ştiinţei şi Industriei - un muzeu care explorează rolul științei și al inovării într-una dintre primele gări moderne din lume. 

 

Informatii despre zbor: destinatia Manchester, ruta Bucuresti-Manchester in perioada 06-15 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ♦◊ Radisson Blu Edwardian Manchester ♦◊  Hotel Gotham​ ♦◊  Macdonald Manchester Hotel​ ♦◊  Hilton Manchester Deansgate​ ♦◊  si  ♦◊ Crowne Plaza Manchester City Centre ♦◊  in perioada 06-15 iunie 2019:

► Va recomandam sa urmariti ofertele de cazare in sectiunea Hotels si sa va informati cu privire la inchirierea unei masini.

 

 

 

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.