SPRING HOLIDAY IN LONDON 26/03/2019
Londra este capitala Marii Britanii, fiind unul dintre cele mai vizitate orase din lume si una din cele patru mari capitale ale modei, alaturi de Paris, Milano si New York. Cateva din locurile care trebuie sa le vizitati in mod special daca va aflati in Londra ar fi: Palatul Buckingham care este resedinta familei regale si locul unde regina Elisabeta rezideaza.Palatul este asezat vizavi de strada Pall-Mall si monumentului Regina Victoria.Catedrala Saint Paul care este resedinta bisofului de Londra si centrul spiritual al orasului.The Palace Of Westminster este una dintre cele mai cunoscute constructii din lume.Sunt foarte multe atractii turistice tocmai de aceea este indicat sa va documentati inainte cu scopul de vizita cat mai multe obiective intr-un timp foarte scurt.Va oferim o noua ocazie foarte buna sa vizitati capitala Regatului Unit in perioada urmatoare, planificand o vacanta pentru intreaga familie ! Am gasit un zbor operat de Wizz Air, la pret rezonabil !

 

 

 

Una dintre cele mai frecventate atractii turistice: Piața Trafalgar -  un spațiu public și de atracție turistică din centrul Londrei. În mijlocul pieței se află Coloana lui Nelson, care este străjuită de patru statui în formă de lei, aflate la baza acesteia. Piața este folosită și pentru demonstrații politice și adunări publice.

 

Informatii despre zbor: destinatia Londra, cu plecare din: Aeroportul International Henri Coanda, Bucuresti  in perioada 04-10 aprilie 2019:

 

 

Am selectat cele mai atractive oferte de cazare: ★★ Park Plaza Westminster Bridge London ★★   The Royal Horseguards​ ★★   The May Fair Hotel​ ★★   Grange St Paul's Hotel​ ★★   si   ★★ Kimpton Fitzroy London ★★ in peiroada 04-10 aprilie:

 

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.