SUMMER HOLIDAY IN MADRID 19/04/2019
Madrid nu este doar capitala țării, ci și capitala provinciei și a comunității autonome Madrid. Este împărțit administrativ în 21 de districte, care la rândul lor în diferite cartiere. Madrid este servit de Aeroportul Internațional Barajas. În ciuda populației orașului în jur de patru milioane de madrileni opteaza pentru metroul madrilen, una dintre cele mai extinse și mai rapid dezvoltate rețele de metrou din lume. Puncte importante culturale și turistice includ: faimosul Muzeu Prado, Muzeul Thyssen Bornemisza, Centrul de Artă Regina Sofia (unde se află Guernica lui Pablo Picasso), Casón del Buen Retiro, Palatul Regal, Templo de Debod, Monasterio de las Descalzas Reales, Puerta del Sol si Parque de Retiro. Alte cateva locuri interesante ar fi: Muzeul Thyssen Bornemisza, Muzeul Americii, catedrala Nuestra Senora de la Almudena, Academia de arte frumoase San Fernando,Paque del Retiro, piata de la Cibeles si muzezul arheologic national. Gradina Botanica din Madrid are peste 30.000 de specii de plante diferite de pe intreg mapamondul. Cu toate acestea, se poate spune ca Madrid este intotdeauna o idee buna pentru un city break ieftin. In propunerea de mai jos, cu un buget echilibrat va puteti rezerva zborul dus-intors si 3 nopti de cazare la hotel cu rating bun.

 

 

 

 

Unul dintre cele mai impresionante obiective turistice: Plaza Mayor -  cafenele și restaurante înconjoară bolțile acestei piețe impozante, cu statuia lui Filip al lII-lea în centru.

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Madrid, rutele Bucuresti-Madrid si Craiova-Madrid in perioadele 01-07 si 08-13 iunie 2019:

 

 

 

Rezultatul cazarii in perioada 01-07, la hotelurile: ♦♦  Eurostars Madrid Tower ♦♦  Hotel Puerta America​ ♦♦  Hotel Maydrit​ ♦♦  Hotel Santo Domingo​ ♦♦   si  ♦♦  Eurostars Central​ ♦♦  in conditii excelente.

► Va recomandam sa urmariti ofertele de cazare cu atentie si sa va faceti rezervare din timp.

 

 

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.