TINDERBOX FESTIVAL IN ODENSE, DENMARK 04/04/2019




Odense este al treilea oras cel mai mare oras din Danemarca. Are o populatie de aproximativ 180.000 de locuitori și este principalul oraș al insulei Funen. De curand am aflat de un nou eveniment: ♦ Tinderbox Festival ♦ , un festival de muzica ce are loc in Odense si reuneste genuri precum pop, rock, indie, urban si electronic. Si anul acesta mii de fani vor merge in padurea Tusindårsskoven pentru a cincea editie a unuia dintre cele mai respectate festivaluri de muzica din Danemarca si vor purtea vedea live o combinatie de vedete internationale si artisti locali. Editia de anul acesta va avea loc in perioada 27 – 29 iunie, iar pe scena vor urca: Miley Cyrus, The Chainsmokers, Diplo, Duran Duran, Eric Prydz, Lana del Rey dar si multi altii. Va recomandam sa va documentati, cautand informatii despre LineUp. Biletele pentru festival pot fi achizitionate online si se gasesc la preturile: 254 € – acces in toate zilele la festival  si  160 € – acces o zi la festival. Odense se afla la distanta de 140 km fata de Copenhaga. Facand referire la mijloacele de transport disponibile, pretul unui bilet de autobuz este de 22 € dus – intors, drumul fiind parcurs in 2 ore. Optional, puteti sa va cazati in camping-ul din incinta festivalului. Biletul pentru camping este 315 € pentru trei zile de festival.

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Tusindårsskoven

 

 

Informatii despre zboruri: destinatia Copenhaga, ruta Bucuresti-Copenhaga in perioada 27-30 iunie 2019:

► Puteti consulta sectiunea Flights pentru a urmari zborurile disponibile si intervalele orare ale acestora.

 

 

 

Oferte de cazare selectate (Copenhaga si Odense): ★★ Clarion Hotel Copenhagen Airport ★★  Copenhagen Marriott Hotel​ ★★  Hotel Skt Petri​ ★★  Best Western Hotel Knudsens Gaard​ ★★  si  ★★ First Hotel Grand​  ★★  in perioada 27-30 iunie

 

 

 

 

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.