WITHIN TEMPTATION IN KRAKOW, MYSTIC FESTIVAL 26/03/2019




Cracovia este unul dintre cele mai vechi si mai mari municipii din Polonia.In mod traditional, a fost considerata ca fiind unul dintre municipiile importante ale Poloniei din punct de vedere artistic, cultural si stiintific. Reprezintă totodata fosta resedinta a regilor polonezi si este considerata de multi ca fiind inima Poloniei, avand o istorie de peste 1000 de ani.Cracovia este un oras capricios si cu greu rezisti sa nu te indragostesti de ale sale parcuri si strazi."Ramasitele" Cortinei de Fier pot fi inca identificate in palidul relief urban ilustrat de zonele gri ale orasului si de suburbiile identice.In prezent, orasul isi adauga la blazonul indelungatei sale existente, atributul de "capitala a artei si tineretii”.Sa nu uitam ca orasul-port este vizitat cu incantare de peste 7 milioane de turisti anual. Astazi va propunem sa vizitati unul dintre cele mai frumoase orase din Polonia in perioada desfasurarii unui festival. Formatia olandeza Within Temptation a lansat la inceputul lunii februarie a acestui an albumul ‘Resist’. Cu aceasta ocazie, artistii au inceput un turneu nord-american – numit „Resist Tour” impreuna cu formatiile In Flames si Smash Into Pieces. In cadrul acestui turneu, trupele vor avea 15 spectacole in SUA si Canada, iar din luna aprilie, olandezii vor fi prezenti la mai multe festivaluri din Europa. Noi va recomandam sa îi ascultati la Cracovia, pe 26 iunie, pe Tauron Arena Kraków la  ♦ Mystic Festival ♦  si sa petreceti cateva zile in frumosul oras polonez. Alaturi de Within Temptation pe scena de la Mystic Festival, îi mai puteti vedea in aceeasi zi pe Sabaton, Trivium si multi altii. Va recomandam sa va informati cu privire la artistii prezenti pe lista de Line Up. Biletele pentru concert variaza intre 63 € si 82 € si pot fi achizitionate online.

 

 

 

Locul desfasurarii evenimentului: Tauron Arena Kraków

 

 

Informatii despre zbor: destinatia Cracovia, ruta Bucuresti-Cracovia  in perioada 25-28 iunie 2019:

 

 

Oferte de cazare selectate: ★★ Radisson Blu Hotel Krakow ★★   Sheraton Grand Krakow​ ★★   Metropolitan Boutique Hotel​ ★★   PURO Krakow Stare Miasto​ ★★   si   ★★ Queen Boutique Hotel​ ★★   in perioada 25-28 iunie 2019:

► Va recomandam sa optati pentru o unitate de cazare  apropiata de locul desfasurarii evenimentului. Puteti urmari ofertele de cazare in sectiunea Hotels.

 

 

Быстрый поиск
Категории и предметы
Holidays 325
City breaks 276
Популярные сообщения

Получить мобильное приложение!

В нашем приложении все ваши потребности в резервировании: безопасные каналы оплаты, простой процесс бронирования на четыре шага и элегантный дизайн от пользователей.